Gratis

Hoe klantgericht is jouw onderneming?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brainbrigde

Straatsburgdok Noordkaai 3

2030 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Klantgericht werken is dé manier om het verschil te maken. Maar hoe weet je of je goed bezig bent? Onze test is alvast een goed begin!

Over dit evenement

Om te weten waar je kan verbeteren, moet je eerst weten waar je vandaag al staat. Klinkt logisch, maar toch zien we vaak goedbedoelde initiatieven voor de klant falen, nét omdat we niet helemaal begrijpen waar die klant nu precies nood aan heeft. Kortom, wil je inzetten op klantgerichtheid, klanttevredenheid en klantbeleving? Dan onderzoek je maar beter eerst op welk niveau je vandaag al aan het werk bent.

Wat je mag verwachten?

Een 3-uur durende sessie waarin we samen ontdekken wat customer experience allemaal omvat en waarom het dé differentiator wordt in de komende jaren.

Nadien onderzoeken we aan de hand van een vragenlijst en enkele oefeningen hoe klantgericht jouw onderneming vandaag al werkt.

Tot slot krijg je nog enkele tips om je klantbeleving verder uit te werken en naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

Enthousiaste leidinggevende van een team met +10 medewerkers of meer? Dan is deze sessie echt iets voor jou! Ambitieuze solopreneur of zaakvoerder van een kleinere onderneming? Informeer dan zeker even naar onze andere infosessies die helemaal op jouw organisatiestructuur, uitdagingen en potentieel zijn afgestemd.

Waarom gratis?

Ik heb uit de vele tools om klantgerichtheid te meten een selectie gemaakt die ik in de toekomst vaker wil gebruiken. Geen betere manier om de gebruiksvriendelijkheid ervan te testen, dan met een echt publiek! Deze aanpak past bovendien volledig in onze visie om customer experience begrijpbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.

Praktische informatie:

• We starten om 19u en ronden af rond 22u.

• We voorzien een snack, drankje en werkbladen.

• TIP! Wacht niet te lang om in te schrijven, we aanvaarden maximaal 15 deelnemers om de interactiviteit te bewaren`

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brainbrigde

Straatsburgdok Noordkaai 3

2030 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen