20 €

Hello Baby! Workshop geboortekaartjes & doopsuiker - 29 maart 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

uitgelijnd bvba

15a Schaessestraat

#Unit 11

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
HELLO BABY! Workshop geboortekaartje en doopsuiker incl. letterpress demo, sweet bites & drinks

Over dit evenement

KIES EN REGEL ALLES OP 1 MOMENT

Studio Mustique, Studio Blanche en letterpressdrukkerij Uitgelijnd bundelen hun krachten en maken je meteen helemaal wegwijs tijdens hun unieke Hello Baby workshop!

METEEN OP HET JUISTE SPOOR

Helmut en Amber ontvangen ons in hun gezellige letterpressdrukkerij Uitgelijnd en nemen je mee behind the scenes. Ze tonen je hoe de letterpress geboortekaartjes op de antieke persen gedrukt worden.

Grafisch ontwerper Sofie van Studio Mustique verklapt je al haar inside tips & tricks en do’s & dont’s. Ze adviseert je bij je keuzes voor het persoonlijke concept voor jullie kindje. Ze wordt bijgestaan door Justine van Studio Blanche. Zij licht je graag alle nieuwste trends in doopsuikerland toe!

Zo zit je na de workshop volledig op het juiste spoor voor je geboortekaartje en doopsuiker. Met je verder ingevulde werkboekje kan je dan nadien natuurlijk ook bij ons terecht voor het verder uitwerken van het geboortekaartje en doopsuiker.

VOOR WIE?

Workshop voor koppels die graag een persoonlijke toets willen geven aan het geboortekaartje van hun kindje. En die graag alles meteen op 1 moment regelen.

Belangrijk: opdat je nadien nog het geboortekaartje en doopsuiker tijdig en comfortabel zou kunnen laten realiseren, is het voor deze editie van de workshop best dat je uitgerekende bevallingsdatum zeker valt na 1 juni 2020. Ligt de uitgerekende datum vroeger, neem dan graag eerst contact op met ons voordat je je inschrijft.

Tekentalent/ grafische ervaring is trouwens helemáál niet vereist. Deze workshop is dan ook niet bedoeld voor grafisch ontwerpers. Heb je als grafisch vormgever interesse in een workshop of adviesgesprek, contacteer dan Sofie via sofie@studiomustique.be.

WAT?

Hello Baby Workshop met werkboek en professionele begeleiding, mocktails, sweets en een gezellige sfeer zijn inbegrepen in de prijs voor deze workshop.

Concreet ga je naar huis met:

  • Ingevuld werk-/ schetsboek met concreet concept over wat je precies wil voor geboortekaartje en doopsuiker
  • Advies van gespecialiseerde ontwerper & drukker & doopsuikerprofessional & fotograaf
  • Behind the scenes - demo letterpressdrukwerk
  • Sweet bites & drinks

Het doel van de workshop is het volledig op punt stellen van jullie gewenste totaalconcept om je baby te verwelkomen. Met je verder ingevulde werkboek kan je dan nadien dan natuurlijk bij ons terecht voor het uitwerken van het geboortekaartje en doopsuiker.

PRAKTISCH

Zondag 29 maart, van 11:00 tot 13:30

Locatie: Drukkerij Uitgelijnd, Schaessestraat 15a, Destelbergen. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur.

Inschrijven kan via deze site. Neem gerust contact op (sofie@studiomustique.be) als je vragen zou hebben!

Meebrengen: je laptop / tablet / smartphone waarop je eventueel je (Pinterest) moodboard kan raadplegen en aanvullen.

Food: er wordt voorzien in sweet bites & drinks. Heb je een voedselallergie, verwittig ons dan zo snel mogelijk.

ABOUT THE HELLO BABY TEAM

Studio Mustique

Uitgelijnd

Studio Blanche

ANNULATIEVOORWAARDEN

Je inschrijving is definitief na betaling van je ticket. Ben je alsnog onverwacht verhinderd dan kan je - mits kennisgeving aan de organisatie - iemand in jouw plaats laten deelnemen aan de workshop.

In geval van ernstige redenen (medische redenen of andere vormen van overmacht) kan een terugbetaling van je ticket toegestaan worden, indien de annulatie plaatsvindt ten laatste 15 dagen voor de datum van de workshop en mits voorlegging van een bewijsstuk.

Bij annulatie later dan 15 dagen voor aanvang van de workshop is er geen terugbetaling meer mogelijk, tenzij er nog deelnemers voor de workshop op de wachtlijst staan, of er alsnog een deelnemer in jouw plaats wordt gevonden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

uitgelijnd bvba

15a Schaessestraat

#Unit 11

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen