GRONDLEGGERS|7/12| Pelace + SHDDR + Konna

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Beschrijving van het evenement
Techno van Hasseltse bodem!

Over dit evenement

PROGRAMMA

Niets is onmogelijk tijdens een trip met KONNA en zijn muzikale wereld. De Hasseltse DJ neemt je mee van ogensluitende techno en gedownpitchte trance classics tot sunshine house en disco cuts.

PELACE is Hasselt based, brengt lo-fi house met breakbeats en neemt je helemaal mee in de melodische dieptes van hun eigen wereld.

SHDDR is een gecombineerd duo met gecombineerd bakken ervaring in de Limburgse underground scene. Hun eigen sound staat bekend om intense techno en snelle acid. Verwacht een harmonische en energetische set!

PRAKTISCH

Reservatie

Elk concert is volledig gratis, maar om een toegangsbewijs te krijgen moet je wel eerst een plek reserveren. Twijfel niet te lang, want er zijn slechts 50 plaatsen voor elke concert!

Maatregels

Elk concert uit de GRONDLEGGERS-reeks wordt georganiseerd als covid safe evenement met mondmaskerplicht. Dit wil zeggen dat je naast je toegangsbewijs ook een geldig Covid Safe Ticket en identificatiebewijs moet kunnen voorleggen. Hier bovenop ben je ook steeds verplicht om een mondmasker te dragen tijdens het concert. Kun je dit niet, dan wordt de toegang tot het evenement helaas geweigerd. We beseffen dat het niet altijd even leuk is om een mondmasker te dragen, maar laten we er samen het beste van maken.

Drank

Aangezien we gebonden zijn aan permanente mondmaskerplicht, mag er geen drank genuttigd worden tijdens het concert. Buiten het concert mag je wel gerust eigen drank nuttigen.

Locatie

De locatie blijft steeds geheim tot 3 uur voor het concert. Schrijf je je in voor een sessie, dan wordt je via mail persoonlijk op de hoogte gebracht waar je die dag moet zijn.

Voorzieningen

Aangezien niet alle locaties voorzien zijn op evenementen, ontbreken er soms ook voorzieningen ter plekke. Zo kan je bijvoorbeeld niet overal naar het toilet gaan of parkeren. Maar geen zorgen, we laten je op voorhand weten waar je terecht kan bij nood aan een sanitaire tussenstop en waar je je fiets of auto kwijt kan.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator GRONDLEGGERS

Organisator van GRONDLEGGERS|7/12| Pelace + SHDDR + Konna

grond·leg·ger (de; m,v; meervoud: grondleggers) iemand die de basis van iets legt

Van 2 t.e.m. 8 december ontdek je in Hasselt een nieuwe concertreeks op diverse locaties in de binnenstad. Op het programma: artiesten uit uiteenlopende genres, allen gebonden door hun Hasseltse roots of link met de stad. Samen vormen ze de bouwstenen van onze lokale scene. Verwacht je aan lokale legends, maar ook aan fris nieuw talent.

De locaties? Die zijn uniek, plekken waar de doorsnee Hasselaar gewoonlijk niet komt. Deze blijven weliswaar nog geheim tot de dag van het concert.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen