GRONDLEGGERS|6/12|CHIBI ICHIGO + LINDA + INFARCT

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Beschrijving van het evenement
Elektronisch. Experimenteel. Dansbaar. Vrouwelijk.

Over dit evenement

PROGRAMMA

CHIBI ICHIGO , afkomstig uit Hasselt maar met Russische roots, maakte het afgelopen jaar al aardig wat naam voor zichzelf. Eén van de grootste opkomende vrouwelijke talenten in de Belgische hiphop scene, al neigt haar muziek de laatste tijd steeds meer naar stevige techno. Ze streeft grenzen voorbij, zowel in haar taal als muziek.

LINDA brengt muziek met een gevoel van liefde en geluk naar voor, maar soms ook het gevoel van angst en verdriet. Al deze gevoelens zetten ze om in tunes die ze naar de dansvloer brengen. Voor mensen die van house en disco houden.

INFARCT zoekt qua sound de uitersten op en is enerzijds super rauw en intens en anderzijds plots heel klein en fragiel. Een ruwe diamant, voor het eerst te ontdekken!

PRAKTISCH

Reservatie

Elk concert is volledig gratis, maar om een toegangsbewijs te krijgen moet je wel eerst een plek reserveren. Twijfel niet te lang, want er zijn slechts 50 plaatsen voor elke concert!

Maatregels

Elk concert uit de GRONDLEGGERS-reeks wordt georganiseerd als covid safe evenement met mondmaskerplicht. Dit wil zeggen dat je naast je toegangsbewijs ook een geldig Covid Safe Ticket en identificatiebewijs moet kunnen voorleggen. Hier bovenop ben je ook steeds verplicht om een mondmasker te dragen tijdens het concert. Kun je dit niet, dan wordt de toegang tot het evenement helaas geweigerd. We beseffen dat het niet altijd even leuk is om een mondmasker te dragen, maar laten we er samen het beste van maken.

Drank

Aangezien we gebonden zijn aan permanente mondmaskerplicht, mag er geen drank genuttigd worden tijdens het concert. Buiten het concert mag je wel gerust eigen drank nuttigen.

Locatie

De locatie blijft steeds geheim tot 3 uur voor het concert. Schrijf je je in voor een sessie, dan wordt je via mail persoonlijk op de hoogte gebracht waar je die dag moet zijn.

Voorzieningen

Aangezien niet alle locaties voorzien zijn op evenementen, ontbreken er soms ook voorzieningen ter plekke. Zo kan je bijvoorbeeld niet overal naar het toilet gaan of parkeren. Maar geen zorgen, we laten je op voorhand weten waar je terecht kan bij nood aan een sanitaire tussenstop en waar je je fiets of auto kwijt kan.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator GRONDLEGGERS

Organisator van GRONDLEGGERS|6/12|CHIBI ICHIGO + LINDA + INFARCT

grond·leg·ger (de; m,v; meervoud: grondleggers) iemand die de basis van iets legt

Van 2 t.e.m. 8 december ontdek je in Hasselt een nieuwe concertreeks op diverse locaties in de binnenstad. Op het programma: artiesten uit uiteenlopende genres, allen gebonden door hun Hasseltse roots of link met de stad. Samen vormen ze de bouwstenen van onze lokale scene. Verwacht je aan lokale legends, maar ook aan fris nieuw talent.

De locaties? Die zijn uniek, plekken waar de doorsnee Hasselaar gewoonlijk niet komt. Deze blijven weliswaar nog geheim tot de dag van het concert.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen