goud999 organiseert: Willem Middelkoop en Erik Geenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CORDA 1 Corda Campus

Kempische Steenweg 293/16

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

05/04 13u30: Het evenement op 11/05 is uitverkocht - contacteer ons voor meer info via karen@goud999.com

De komende jaren gaan de financiële markten er opnieuw helemaal anders uitzien!

goud999.com brengt op zaterdag 11 mei 2019 in Hasselt experten uit Nederland en België samen. Daarvoor willen we je graag uitnodigen.

Programma:

13.30u: Ontvangst.
14.00u: "De onvermijdbare monetaire reset" - Erik Geenen.
14.45u: "Profiteer nu van het herstel in grondstoffen" - Willem Middelkoop.
16.00u: Receptie

Bio:

Willem Middelkoop werd in 2008 bekend als vaste medewerker van DWDD, na het juist voorspellen van de kredietcrisis in zijn eerste boek Als de dollar valt.
In datzelfde jaar stopte hij met zijn journalistieke werk bij RTLZ en startte het Commodity Discovery Fund. Het Commodity Discovery Fund is gespecialiseerd in het investeren in exploratiebedrijven, werkend aan nieuwe ontdekkingen in de mijnbouwsector.
Hij is daarnaast lid van de Advisory Board van het in Londen gevestigde OMFIF, een monetaire denk-tank. Hij investeert daarnaast privé ook in start-ups en is als aandeelhouder vanaf het begin betrokken bij Startup-bootcamp Amsterdam, een business accelerator programma.

Vandaag zijn de boeken van Willem Middelkoop in maar liefst zeven talen gepubliceerd, waaronder het Chinees en Arabisch.

Wij kijken vanzelfsprekend uit naar de analyse en presentatie over de grondstoffenmarkten, edelmetalen incluis, van Willem Middelkoop!

Erik Geenen beschrijft zichzelf als trotse vader en grootvader… en toch ook als activist “tegen wil en dank”. Iemand moet het doen en het is vaak Erik Geenen die, ook voor anderen, de kastanjes uit het vuur haalt!
Reeds in 1995(!) waarschuwde hij zijn klanten over de gevaren van de steeds maar toenemende handel in derivaten. Wij herinneren ons nog hoe Erik Geenen in 2005 heel snel doorhad dat de verkoop van één van de laatste Belgische “kroonjuwelen” aan Frankrijk, Electrabel, echt geen goed idee was.
Na de knieval van de banksector, was het Erik Geenen die misschien wel dé aanstoker was van het protest op één van de meest memorabele aandeelhoudersvergaderingen uit de Belgische geschiedenis, die van Fortis na de crisis van 2008.
Vandaag is hij ook nog steeds actief in de strijd tegen het onrecht dat de minderheidsaandeelhouders van de Nationale Bank van België te beurt valt.

Erik Geenen is voorstander van fysiek Goud en we zijn blij dat hij op onze uitnodiging is ingegaan om één en ander te komen toelichten.

Je kan Erik Geenen natuurlijk volgen op Twitter (@ErikGeenen), maar een nog beter idee is om 11 mei te komen luisteren… wij zitten alvast op de eerste rij!


Inschrijven:

In het auditorium is plaats voor maximaal 220 personen, op voorhand inschrijven is dus noodzakelijk.

Reserveer op deze pagina je tickets!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CORDA 1 Corda Campus

Kempische Steenweg 293/16

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen