Google Analytics - krachtige inzichten eenvoudig uitgelegd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Krook

1 Miriam Makebaplein

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je meer inzichten over de prestaties van jouw website? Leer in deze cursus de kneepjes van het vak van onze Google Analytics expert!

Over dit evenement

Meer informatie over al onze cursussen vind je op de website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college

Wens je zelf aan de slag te gaan met de cijfers uit Google Analytics maar weet je niet waar te beginnen? In deze Cabinet College legt expert Tony Bettens eenvoudig uit hoe je met de krachtige inzichten van Google Analytics aan de slag gaat. Want niet weten hoe je website presteert, is een gemiste kans.

Google Analytics: hoe ga je van start? Welke filters pas je toe? Op welke criteria ga je segmenteren en hoe definieer je waardevolle KPI's en doelen? De antwoorden op deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens onze hands-on Google Analytics-training.

Voor wie?

Voor iedereen die met Google Analytics werkt en meer wil weten hoe je de statistieken moet interpreteren. Jij wil de tool zo optimaal mogelijk inrichten en gebruiken.

Inhoud:

In de Cabinet College: Google Analytics - krachtige inzichten eenvoudig uitgelegd leer je hoe je de tool gebruikt om o.a. het aantal bezoekers en de gemiddelde sessieduur op je website te meten. Want hoe richt je Google Analytics in? En hoe maak en interpreteer je rapporten en dashboards?

Tijdens de Cabinet College richt je samen met de trainer Google Analytics stap voor stap in voor je eigen website, maak je kennis met belangrijke functionaliteiten en leer je data en statistieken interpreteren.

Deze Cabinet College is een hands-on cursus, waarbij je direct aan de slag gaat met je eigen analytics: breng je laptop mee!

Geïnteresseerd in deze cursus? Voor boekingen kun je terecht op deze website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college/google-analytics

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Krook

1 Miriam Makebaplein

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen