Google Ads - Next Level

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Krook

1 Miriam Makebaplein

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben je al bezig met Google Ads, maar wil je nog meer klanten/winst behalen? Dan is deze cursus Google Ads-Next Level echt iets voor jou!

Over dit evenement

Meer informatie over onze cursussen vin je op de website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college

Je hebt al Google Ads lopen en je bent er min of meer tevreden over. Toch zijn de resultaten niet wat je ervan verwacht had. Hoe maak je nu van je advertenties een succes? En welke fouten maken de meesten, waardoor er euro’s verdampen zonder klanten op te leveren.

In onze Cabinet College: Google Ads – Next Level leer je jouw campagnes onderhouden en verbeteren, zodat je echt de controle hebt. Tijdens deze sessie bekijken we accounts van enkele cursisten en leren we samen met hen hoe je een campagne optimaliseert.

Voor wie?

Voor ondernemers, organisaties of bedrijven die Google Ads hebben lopen, maar er nog meer klanten/winst uit willen halen.

Moet je nog starten met Google Ads? Dan is Cabinet College: Google Ads – Getting Started iets voor jou.

Inhoud:

Na deze Cabinet College weet je exact:

✔️hoe je het budget beter besteedt in je campagnes

✔️waar het vaak fout loopt en hoe je het oplost.

✔️welke strategieën je kan toepassen om je concurrenten te verslaan.

✔️hoe je je budget onder controle houdt.

✔️hoe je steeds beter kunt worden in Google Ads.

Deze Cabinet College is een hands-on cursus, waarbij je direct aan de slag gaat met je eigen advertenties (breng je laptop mee!), aangevuld met de nodige kennis die belangrijk is om je concurrenten te verslaan. De training biedt plaats voor maximum 25 personen. Zo is er ruimte om vragen over eigen campagnes aan onze experts te stellen.

Trainer:

Tony Bettens is Online Marketing Expert en volgt Google Ads op bij verschillende grote klanten. Zijn eerste Google advertentie lanceerde hij in 2003. Sindsdien is hij gebeten om zo sterk mogelijk advertenties online te zetten, die doen wat ze moeten doen, namelijk meer winst genereren voor het bedrijf.

Geïnteresseerd in deze cursus? Voor boekingen kun je terecht op onze website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college/google-ads-next-level-2

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Krook

1 Miriam Makebaplein

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen