43 € – 155 €

Meerdere data

Feel good with less

Venster Acties en details

43 € – 155 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lange Nieuwstraat 21

21 Lange Nieuwstraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Wij, Kato en Tara, nemen je graag even mee voor een me-time moment.

Over dit evenement

Denk aan een gezellige locatie waar je warm wordt onthaald. Je neemt een glaasje in de hand en start je dag met een babbeltje met een gezellige bende vrouwen.

Daarna volg je een make up workshop waarbij je alle tips en tricks aangeleerd krijgt om jezelf op korte tijd een frisse look te geven.

Je sluit je me-time moment af met een fotosessie in een ongedwongen sfeer. Foto’s van jou, helemaal voor jezelf of samen met je zus, mama, vriendinnen, …

Krijg je er ook al zin in?

Kato van By Kato en Tara van Studio Loupe bundelen hun krachten en organiseren voor jou een gezellig me-time moment. Me-time, klink als feest in de oren toch? Wij roepen de ‘feel good with less’ dag in het leven, waarbij je kan genieten van een make up workshop en aansluitend een fotosessie kan inplannen.

Een boost voor je zelfvertrouwen, een momentje voor jezelf (ja echt helemaal voor jezelf of samen met je zus, een vriendin, je mama, …) een gezellige zaterdagochtend of -namiddag, … Wat wil je nog meer?

De make up workshop wordt georganiseerd door Kato. Zij geeft je alle handvaten om jezelf op te maken in 15 minuten tijd, want eerlijk wie heeft er ‘s ochtends veel tijd om haar make up ‘on point’ te brengen? Ofwel staan de kinderen al rond je te springen, of je slaapt gewoon liever wat langer, of je schat je tijd toch altijd net iets anders en moet je alsnog hasten. In samenwerking met Maiwe en Les Couleurs de Noir zal Kato jullie begeleiden tot een natuurlijke & glowy make up look! Neem nu je eigen moment en wordt twee uur lang ondergedompeld in de tips en tricks van Kato.

Voor de fotosessie moet je bij Tara zijn.

Beelden voor jou, of om (nadien) te delen met iemand anders.

Het kan een boost zijn voor je zelfvertrouwen, een portret van wie jij bent, een intiemer verhaal, …

Ik hoor graag wat jouw verwachtingen zijn en wat jij fijn zou vinden, zodat je beelden krijgt die je nog lang kan koesteren.

Je kan de shoot alleen boeken en foto’s laten maken die echt voor jezelf zijn, of samen met je zus, mama of vriendinnen foto’s laten maken. Afhankelijk met hoeveel jullie zijn nemen we 20 à 40 minuten de tijd om er iets moois van te maken.

We zitten in een studio die heel licht en sfeervol is, waar je ruimte hebt om je op je gemak te voelen en jezelf te zijn.

Neem nu de kans om jezelf dit cadeau te geven.

We vertoeven hiervoor in een prachtig pand te Antwerpen, Soul Studio.

Een warme, fijne plek met zonnige lichtinval waar we dit gezellige moment graag laten doorgaan.

Delen met vrienden

Locatie

Lange Nieuwstraat 21

21 Lange Nieuwstraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Kato & Tara

Organisator van Feel good with less

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen