Far Caspian + The Feather

Actions and Detail Panel

Sold Out

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trix Bar

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Far Caspian begon als het lo-fi indiepop slaapkamerproject van de Ierse multi-instrumentalist en producer Joel Johnston.

About this Event

Lo-fi slaapkamerpop. Breng binnenkort een eerste debuut uit!

Far Caspian begon als het slaapkamerproject van de Ierse multi-instrumentalist en producer Joel Johnston. Inmiddels is hij uitgebreid en is de band met z'n drietjes. Samen maken ze dromerige lo-fi indiepop die ze bundelen op intussen twee EP's. In de UK verkopen ze het ene zaaltje na het andere uit, en single 'A Dream Of You' haalde al 2 miljoen listens op Spotify. 

Momenteel is Johnston bezig aan de release van een derde EP en ook een debuut staat op til. Eentje om van dichtbij in de gaten te houden, dus!

Zeven jaar na het delicate album ‘Invisible’ is The Feather terug. De band rond Thomas Medard, u bekend van Dan San, vond toen zijn weg ergens in de folk, maar ruilt dat dit keer in voor een wildbegroeide bos van synths, klassieke instrumenten en drummachines. Het resultaat is intieme dreampop en een uitgepuurde perfecte balans tussen moderne en vintage klanken. Luister naar eerste single Closer en u weet vast wat we bedoelen.

Date and Time

Location

Trix Bar

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved