Gratis

Meerdere data

Expo ART IN EXILE Vives hogeschool Kortrijk

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
'Creativiteit en verbinding in tijden van eenzaamheid.'

Over dit evenement

De corona lockdowns hebben in velen van ons de creativiteit aangewakkerd. Via sociale media passeerden heel wat orginele tekeningen, mooie foto’s en ontroerende gedichten. Terwijl de wereld vertraagde, wisselden ze elkaar af in een digitaal sneltempo.

Iedereen ondervond op zijn of haar manier de beperkingen van de covid epidemie, maar twee groepen in het bijzonder kregen het extra zwaar te verduren: de studenten en de mensen in een (psy) herstelsituatie. Talenten aanboren is hun opmerkelijke manier om de ronduit moeilijke tijden door te komen...

Nu blijkt net die creativiteit verbindend te werken en het project Art in Exile wil hen een hart onder de riem steken door deze processen te ondersteunen.

In een eenvoudige installatie brengen we de werken samen. Er worden vier sferen gecreëerd die onstaan zijn vanuit de inhoud van de werken: het alleen zijn, de huiselijkheid, een open ruimte en het café of de sociale ontmoeting die we missen. De meeste werken worden getoond met een persoonlijke anekdote.

Verwacht een lach, een traan en vele boeiende verhalen.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Organized met Iris

Organisator van Expo ART IN EXILE Vives hogeschool Kortrijk

OMI - Organized met Iris is een sociale onderneming die via opruim- en herstelcoaching oa. het thema geestelijke gezondheid op een integratieve manier bij onze bevolking brengt.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen