2,50 € – 5 €

Erna Claes over positief denken

Venster Acties en details

2,50 € – 5 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Erna Claes, doctor in de psychologie en bevlogen spreekster, schotelt je in deze infosessie een nuchtere kijk op positief denken voor.

Over dit evenement

Positief denken is niet hetzelfde als het leven door een roze bril bekijken. Het leven is namelijk niet altijd rooskleurig en een positief denker loopt heus niet voortdurend met het hoofd in de wolken.

Wat is positief denken dan wel? Wat met negatieve gedachten? Moet je ze aan de kant schuiven of hebben ze ook hun nut? Hoe kun je positief denken in de praktijk brengen? Erna Claes, doctor in de psychologie en bevlogen spreekster, schotelt je in deze infosessie een nuchtere kijk op positief denken voor.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

Je kan de sessie in ARhus De Munt meevolgen, ofwel online via je computer, laptop, tablet of smartphone. De online opname kan nadien niet herbekeken worden.

i.s.m. CM gezondheidsfonds

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

© Foto via CM

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Erna Claes over positief denken

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen