Employer Branding in de zorgsector

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fosbury & Sons Alfons - Coworking Brussel Groot-Bijgaarden

40 Alfons Gossetlaan

1702 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak van je werknemers ambassadeurs en zorg met employer branding dat je mensen aantrekt die trots zijn om voor jouw organisatie te werken.

Over dit evenement

Alle info over de trainingen vind je terug op onze website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college

Waarom is Employee Engagement & Employer Branding een 'must have' voor iedere organisatie, ook in de zorgsector? Dat ontdek je in deze Cabinet College.

Wat wil jouw bedrijf in de zorgsector uitstralen? Ervaren je medewerkers dat op dezelfde manier? Met goede Employer Branding engageer je gedreven werknemers die dezelfde waarden onderschrijven en daardoor blij en trots zijn om voor je te werken. In andere woorden: je laat ze uitgroeien tot echte ambassadeurs van jouw zorgorganisatie.

Voor wie?

Deze training focust op iedereen die in de zorgsector zit en aan de slag wil gaan met Employee Engagement en Employer Banding. Denk aan: marketeers van een zorgorganisatie die content willen menselijk willen maken en inzetten, interne communicatiemanagers die het zorgpersoneel willen betrekken bij de activiteiten van de organisatie, ...

Wil jij potentiële werknemers, zorgverleners, ... laten weten waar jouw bedrijf voor staat en wat het betekent om bij jou te werken? Wil je daarbovenop van je huidige medewerkers ambassadors maken die met veel plezier de fierheid en het verhaal van jouw zorgorganisatie delen om zo impact te creëren op sociale media? Dan is deze training iets voor jou.

Inhoud:

In de Cabinet College: Employer Branding & Social Media in de zorgsector ga je met expert Patrick Depauw aan de slag en kom je te weten waarom een krachtige employer branding strategie ook belangrijk is in de zorgsector.

Na deze Cabinet College weet je onder andere:

✔️welke impact Employee Engagement heeft

✔️wat de do’s en don’ts van Employer Branding zijn

✔️welke voordelen employee generated content met zich mee brengt

✔️hoe het Employee advocacy stappenplan in elkaar zit

✔️welke handvatten je in handen hebt om te starten in jouw organisatie

Trainer:

Patrick Depauw is CEO van Social Seeder en gelooft samen met zijn team in de kracht van jouw medewerkers en fans. Social Seeder helpt intussen meer dan 250 organisaties om een employer branding programma te starten en te optimaliseren met interne en externe ambassadeurs.

Geïnteresseerd in deze training? Voor boekingen kan je terecht op deze website: https://www.cabinetc.be/cabinet-college/employer-branding-zorgsector

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fosbury & Sons Alfons - Coworking Brussel Groot-Bijgaarden

40 Alfons Gossetlaan

1702 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen