Gratis

Digitale Tandheelkunde: Intra-Orale Scanner Medit i500 & Exocad

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

d-hotel

1 Abdijmolenweg

8510 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Digitale Tandheelkunde: Info- & Demodag met de intra-orale scanner Mediti500

Over dit evenement

Bent u nog mee?

Als u kijkt naar welke digitale toepassingen er recent in de dentale sector bijgekomen zijn, dan kunnen we zeker spreken van een bos met veel bomen. Wil dat zeggen dat vandaag elke praktijk een intra-orale scanner gebruikt of dat alle implantwerken via een 100% ‘digitale workflow’ vervaardigd worden? Zeker niet!

Maar het staat wel vast dat er elke dag meer intra-orale scans genomen worden en dat tandartsen vaker planningssoftware gebruiken om het beste eindresultaat te bekomen.

Tijdens de info- & demodag bekijken we nieuwe mogelijkheden en de voordelen die deze met zich meebrengen. Wat is er allemaal haalbaar en wat zijn de valkuilen? In welke mate kan een digitale toepassing de manier van werken in uw praktijk eenvoudiger maken?

Aan de hand van diverse getuigenissen, praktische voorbeelden en live demo’s met de Medit i500 intra-orale scanner, Exocad Smile Creator en planningssoftware geven we een overzicht van wat vandaag mogelijk is. Waarom kan digitalisatie zorgen voor groei en hoe ga je te werk met scanbody's?

Digitale tandheelkunde: we geven praktische tips, staan stil bij wat nog niet lukt en bespreken de beperkingen.

Improdent neemt haar verantwoordelijkheid om het Coronavirus te helpen indijken. We nemen tal van extra maatregelen om deze dag veilig te laten doorgaan. Uiteraard volgen we de situatie op de voet en passen ons aan aan de nieuwe Corona-maatregelen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

d-hotel

1 Abdijmolenweg

8510 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen