145 € – 250 €

Venster Acties en details

145 € – 250 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Door te vaak naar schermen te kijken, lopen we het risico op een overdosis. In deze workshop leer je bewuster omgaan met digitale middelen.

Over dit evenement

Digitaal deconnecteren

Stress, concentratieverlies, nervositeit en/of uitputting ... Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Deconnecteren betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen. Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt. Via de smartphone hebben we 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

Deze live online training biedt je

- Wat is digistress en heb ik er last van?

- Gezond gebruik van je smartphone; wat is dat en hoe doe ik dat

- Leren deconnecteren: waarom dit belangrijk is en hoe kan ik dat in mijn werk/leven inbouwen

- Het platform om te ontdekken waar anderen in vastlopen en hoe zij de hindernissen omzeilen

- Persoonlijk advies van de expert en antwoord op jouw vragen

Ter info

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille subsidie.

Schrijf je je samen met een collega in? Dan krijg je alvast een mooie korting op het 'duo-ticket'.

Wil je graag nog meer collega's uitnodigen voor deze training? Neem dan even contact met ons op.

Over Tryangle

Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van medewerkers. We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme en bieden concrete tools, tips en inzichten voor meer veerkracht, energie en werkplezier.

Onze trainers begeleiden welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten onder de vorm van workshops, trainingen, webinars en lezingen, maar we kunnen ook aan de slag met teambuilding, consulting en coaching.

www.tryangle.be - info@tryangle.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Tryangle Happiness and Well-Being at Work

Organisator van Digitaal deconnecteren

    Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van werknemers voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We bieden oplossingen op maat onder de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,... Tryangle is tevens de organisator van de Week van het Werkgeluk in België.

    Tryangle aide les entreprises à favoriser le bien-être et le bonheur au travail de leurs collaborateurs pour renforcer l’engagement des travailleurs, accroitre leur productivité et réduire l’absentéisme. Nous offrons des solutions sur mesure sous la forme d’ateliers, de formations, de coaching, de teambuilding, de consulting, de webinaires, de conférences,... Tyangle est également l'organisateur de la Semaine du Bonheur au Travail en Belgique.

    Tryangle works together with organizations on the well-being and happiness at work of employees for more engagement, higher productivity and less absenteeism. We offer customized solutions in the form of workshops, training, coaching, team building, consulting, webinars, lectures, etc. Tryangle is the driving force behind the Week of Happiness at Work in Belgium.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen