De Serre: zomerse mocktails met kruiden uit de tuin

Venster Acties

De Serre: zomerse mocktails met kruiden uit de tuin

Maandelijkse creatieve workshop voor kinderen én (groot)ouders.

Door Kenniscentrum ARhus

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 3 mei 2023 14:00 - 15:00 CEST

Locatie

ARhus (workshopruimte verdieping +2 ) De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

De Serre is een maandelijkse creatieve workshop voor kinderen vanaf 7 jaar én (groot)ouders. Een broeikas waar kennisdelen en groei centraal staan en de collectie van ARhus tot leven komt. Een lokaal expert met groene vingers geeft uitleg en zet jou en je (klein)kind(eren) daarna op weg. Ben je klaar om samen met ons de wondere wereld van natuur en wetenschap te ontdekken?

Ruik je de zomer ook al? Samen met Hans, chef-kok van het ARhus Café, maken we in deze sessie zomerse drankjes met kruiden uit de eigen tuin of uit de natuur. Wij zijn helemaal klaar voor een lange, hete zomer!

Reserveer bij de inschrijving zowel een plekje voor jezelf als voor jouw kinderen!

Schrijf je nu ook al in voor de laatste sessie van De Serre:

  • 7/06: Expeditie originele vakantiefoto’s

Reserveer bij de inschrijving zowel een plekje voor jezelf als voor jouw kind(eren)!

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Over de organisator

Georganiseerd door
Kenniscentrum ARhus

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

5 €