26,50 €

Dansworkshop Afro Dance!!

Venster Acties en details

26,50 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Park Olmenhof

22 Pikkeleerstraat

3540 Herk-de-Stad

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zin in een dansworkshop Afro Dance boordevol energie? Dan hebben wij een leuke en goedgekeurde workshop speciaal voor (jong)volwassenen!

Over dit evenement

Tijdens deze workshop kom je een mix tegen van Afrikaanse dansstijlen van verschillende gebieden uit Afrika. Denk aan Coupé Décalé (Ivoorkust), Ndombolo (Congo), Azonto (Ghana) en nog veel meer! Beginnende én meer gevorderde dansers zijn welkom om op de energieke Afrikaanse beats te komen dansen en zich de specifieke danstechnieken eigen te maken.Deze workshop wordt gegeven door Eva Scherpenisse ook wel gekend als @Eva Aya Dance

Eva Scherpenisse maakte bij de voorpleiding van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten voor het eerst kennis met Afrikaanse dans. Ze werd meteen geraakt door de vrolijkheid van de stijl, de dieperliggende betekenissen van de bewegingen en de kracht waarmee deze dansvorm wordt uitgevoerd. Na haar afstuderen heeft ze zich verder verdiept in de verschillende stijlen van de Afrikaanse dans door de cultuur te ervaren in het land van oorsprong. Haar lessen kenmerken zich door vreugde en passie. Iedereen is welkom om de positieve energie van Afrikaanse dans te komen beleven en door middel van dans te genieten van deze prachtige cultuur! Naast het lesgeven danst ze bij de ‘World of Afro’ en doet ze verschillende performance projecten in het Bijlmer Parktheater op het gebied van Afrikaanse Dans. Een workshop speciaal voor (jong)volwassenen tot en met wanneer je zin hebt om mee te doen 🙂 of je nu maar pas komt kijken bij dans tot het zijn van een professional die simpelweg zin heeft in een goede, fijne, toffe en energievolle dansles.

Meld je zeker op tijd aan voor deze dansworkshop, want Vol = Vol!

Wij houden tijdens de lessen ten alle tijden rekening met de covid-maatregelen die gelden. Wij gaan er hoe dan ook vanuit dat deze workshop gaat kunnen doorgaan, maar moesten de omstandigheden hierrond anders uitdraaien dan gepland, dan wordt de workshop uiteraard verplaatst naar een ander moment.

Men kan zich ook aanmelden via de website van www.ayadanceandmovement.be

Locatie: Het overdekte prieeltje aan Park Olmenhof Herk de Stad.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Park Olmenhof

22 Pikkeleerstraat

3540 Herk-de-Stad

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen