150,04 €

CX Peer 2 Peer Round Table

Venster Acties en details

150,04 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DOMEIN LEEFLANK

97 Bosstraat

9340 Lede

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Schrijf je in voor ons CX event op 24 september 2021! Een opportuniteit om te connecteren met CX experten en ideeën uit te wisselen.

Over dit evenement

Het Customer Experience Peer to Peer netwerk (CX P2P) is opgestart door Dorothée Laire (Möbius), Suzanne Schöningh (Möbius) en Els Dhaeze (Pitopia) om een netwerk te creëren waarbinnen CX experten en professionals ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen om de klantbeleving bij hun organisaties te verbeteren.

Nadat we in 2020 online events hebben georganiseerd, hebben we beslist om in 2021 iets langer te wachten zodat we terug een fysiek event kunnen organiseren. Kijken we er niet allemaal naar uit om elkaar nog eens te kunnen ontmoeten en van gedachten te wisselen met een drankje in de hand?

We nodigen je graag uit op vrijdag 24 september 2021 op het Domain Leeflank (te Lede) voor een inspirerende CX-namiddag.

Waarom inschrijven?

Ons event draait rond CX, in B2C én B2B! Daarom hebben we de CX managers van 6 toonaangevende Belgische organisaties uitgenodigd.

Zij zullen hun beste praktijken op vlak van CX delen en aan de hand van 6 ronde tafels wordt er dieper in gegaan op hun CX-uitdagingen. Je kan zelf aangeven bij welke onderwerpen je graag aan tafel zou schuiven.

Tussen de ronde tafels verwelkomen we daarnaast ook nog een keynote spreker van één van de grootste werkgevers in België - Jan Smets van Bpost.

Deze CX managers verwelkomen we aan de ronde tafels:

Prijs is 150€ (Incl. BTW) voor de volledige namiddag, inclusief netwerkdrink en een wijnproeverij. In geval dat het event niet kan doorgaan vanwege Covid-19 storten we je inschrijvingsgeld integraal terug.

Je ontvangt automatisch een factuur na het inschrijven.

De plaatsen zijn beperkt!

Vragen over het event? Neem contact op met Dorothée Laire Dorothée Laire (dorothee.laire@mobius.eu) of Suzanne Schöningh (suzanne.schoningh@mobius.eu).


		Afbeelding van CX Peer 2 Peer Round Table
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DOMEIN LEEFLANK

97 Bosstraat

9340 Lede

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Möbius

Organisator van CX Peer 2 Peer Round Table

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen