Comedynight in de spiegeltent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorp 1

1 Dorp

2250 Olen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Begin alvast jullie lachspieren te trainen, want wij hebben weer een programma samengesteld.

Over dit evenement

Soe Nsuki is een griet die graag met van alles bezig is: comedy, break, deejayen, en nooit slapen. Zij is stralend, slim, energiek en bruin natuurlijk: stand-upcomedian Soe Nsuki is het allemaal. Ze doet veel, maar álles met overgave! De geknipte figuur om als Master of Ceremony deze comedynight in goede banen te leiden. Want het zal nodig zijn als je ziet wat voor zot geweld wij nog op jullie loslaten.

Japsper Posson is ambtenaar en volgens sommigen de grappigste ambtenaar van Vlaanderen - anderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

Foute vriend Thomas Smith mag dan wel Britse ouders en dus roots hebben, in Holland geboren zijn, al nagenoeg zijn hele leven in Vlaanderen wonen, opgegroeid zijn in Antwerpen – en dat hóór je –is een gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. Je moet het zien om het te geloven.

Jens Dendoncker heeft een hoge aaibaarheidsfactor en met soms een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar onze spiegeltent. Zijn optreden is doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek om deze jongeling collectief in de armen te sluiten. Zijn verschijning in Hoe zal ik het zeggen?, Beste kijkers en De slimste mens ter wereld werden goed gesmaakt

Of de wereld plots beter wordt van deze comedy night valt te betwijfelen, maar dat het publiek uitgelaten naar buiten gaat … dat staat vast.

Datum en tijd

Locatie

Dorp 1

1 Dorp

2250 Olen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen