Gratis

Meerdere data

Bunkerdag 2021 - Workshop "De verboden bunker"

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koksijde Yachting Club vzw

8 Dumontlaan

8670 Koksijde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij ooit al eens met je vrienden een kamp gemaakt in een verlaten bunker? Anneriek vertelt je er alles over in een oude bunker.

Over dit evenement

Heb jij ooit al eens met je vrienden een kamp gemaakt in een verlaten bunker? Anneriek kent 6 vrienden die dit wel al gedaan hebben. Ze beleefden een ongelofelijk spannend avontuur.

Wil je er meer over weten? Kom dan naar de workshop met jeugdschrijfster Anneriek van Heugten in Villa Semiramis. Deze villa werd gebouwd op een bunker.

Eerst ga je samen met een gids op verkenning rond de geschutsbunker. Daarna vertelt Anneriek je over het verhaal achter het boek 'De verboden bunker'. Misschien ga jij wel naar huis met een exemplaar van dit boek!

Deze workshop met rondleiding is speciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

Belangrijk!!!

  • een mondmasker is verplicht
  • Verzamelplaats is aan Koksijde Yachting Club. Van daar vertrekt de groep samen naar Villa Semiramis.
  • Volg de richtlijnen van de medewerkers
  • iedereen blijft in zijn eigen bubbel en houdt voldoende afstand van de anderen
  • Bij reservatie van de tickets worden contactgegevens opgevraagd in functie van contact tracing

De gemeente Koksijde respecteert en beschermt de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar diensten en zal de persoonsgegevens van deze gebruikers nooit aan derden overmaken noch verkopen. De persoonsgegevens die worden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt worden voor de interne werking van de dienstverlening. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens zoals voorzien in de toepasselijke wetgeving op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Daartoe richt u een schriftelijk verzoek met bewijs van uw identiteit aan het College van burgemeester en schepenen van de gemeente Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde of mailt u naar info@koksijde.be.

Meer informatie over de wet van de privacy kunt u verkrijgen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. 02 213 85 40, commission@privacycommission.be.


		Afbeelding van Bunkerdag 2021 - Workshop "De verboden bunker"

		Afbeelding van Bunkerdag 2021 - Workshop "De verboden bunker"
Delen met vrienden

Locatie

Koksijde Yachting Club vzw

8 Dumontlaan

8670 Koksijde

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen