514,25 €

Venster Acties en details

514,25 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Salons Van Edel

13 Terbekehofdreef

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
BMP in 1 dag - 7 inzichten om beter te ondernemen

Over dit evenement

BMP in 1 dag - 7 inzichten om beter te ondernemen.

Het Business Management Program (BMP) is een bewezen, succesvolle opleiding van 4 modules van telkens 2 dagen, specifiek gericht tot bedrijfsleiders, ondernemers en zaakvoerders.

De rode draad doorheen deze BMP - ondernemerscyclus zijn 7 inzichten, die werken als tijdloze principes en toepasbaar zijn in alle aspecten van het ondernemerschap: van leiderschap, management, sales & marketing tot coaching & communicatie. Deze 7 inzichten zorgen er net voor dat deelnemers van het cognitieve niveau (weten wat ze moeten doen) naar daadkracht evolueren (effectief doen wat ze zouden moeten doen) en zo hun doelen bereiken.

Kom proeven van Business Life School's manier van zakendoen op donderdag 5 mei en ontdek tijdens dit seminar in 1 dag wat het BMP voor jou en je bedrijf precies kan betekenen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze interactieve trainingsdag ga je aan de slag met de 7 BMP - inzichten. Je ontwikkelt en verruimt je bewustzijn, werkt met verschillende percepties en rollen om zo jouw beoogde of gewenste verandering te realiseren. Zowel professioneel, relationeel als persoonlijk. "Anders zien is anders zijn."

Aan de hand van impactvolle oefeningen en onder professionele begeleiding krijg je een leidraad aangereikt om je bedrijf te optimaliseren en je leven te balanceren. De opleidingen van Business Life School zijn steeds gebouwd op 3 pijlers: gezond boerenverstand, succesvolle, bewezen principes en voor en door ondernemers gebracht.

Tijdens deze dag krijgt jouw ondernemerschap een boost zodat je het beste uit jezelf, je werknemers én je bedrijf kan halen. Kort en krachtig. Eenvoudig en praktisch. Mens- en resultaatgericht.

“Change yourself, change your world.’’

Eerst jezelf opladen is noodzakelijk om je team te kunnen blijven motiveren, én inspireren. Je ontdekt hoe je als zaakvoerder de dag van vandaag je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt naar duurzame groei.

Kom je mentaal verfrissen en zet jezelf op scherp voor de 2de helft van 2022. Bovendien kan je uitwisselen en verbinden met gelijkgezinde zaakvoerders tijdens de netwerklunch en de afsluitende receptie.

Welke topics komen in het Business Management Program (BMP) aan bod? Het BMP brengt organisatie en structuur binnen jouw bedrijf dankzij moderne technieken in leiderschap, management, sales, marketing, communicatie en coaching.

Praktisch:

  • Salons van Edel, Terbekehofdreef 13 te 2610 Antwerpen
  • donderdag 5 mei van 9u30 tem 18u30
  • Lunch, avondreceptie en werkboek inbegrepen

Schrijf je nu in voor deze dagtraining op donderdag 5 mei van 9u30-18u30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Salons Van Edel

13 Terbekehofdreef

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Business Life School

Organisator van BMP in 1 dag

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen