6,26 € – 11,47 €

Big Dave - Elmore D - Lazy Horse (BE), Support: KAAI MAN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

⌘Pre-War Blues and Gospel Classics⌘

Elmore D wordt algemeen beschouwd als de peetvader van de Waalse blues. Hij debuteerde eind de jaren ’60 en is na 50 jaar op de planken nog lang niet uitgespeeld. Met een repertoire vol eigenzinnige vertolkingen van pre-war blues en gospel classics -in het Engels of in het het bijna vergeten Luiks dialect- houdt hij de geschiedenis van de oorspronkelijke folkblues in ere. Op het podium wordt hij vergezeld door twee toppers uit de vaderlandse muziekwereld. ‘Big Dave’ Reniers -die we nog kennen van de legendarische band The Electric Kings en recenter nog als stem van Crayon Sun- neemt de harmonica voor zijn rekening en op gitaar speelt Raf ‘Lazy Horse’ Timmermans (Flip Kowlier) de pannen van het dak. Niet te missen voor liefhebbers van acoustische delta blues, Blind Willie Mc Tell, Sleepy John Estes en Skip James.

Support: KAAI MAN
KAAI MAN is het solo project van Fred Verhaegen (mambo chillum, durango) hij brengt nederlandstalige,zompige, ziels liedjes,doorspekt met hoop en geloof. Geworteld in de rijke traditie van blues, gospel en kleinkunst.

Tickets

Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 10 euro in voorverkoop (12 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen