Bezoek 't dak van PAKT

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort

Bezoek 't dak van PAKT

Laat je inspireren door wat er groeit en bloeit op de grootste dakboerderij van 't stad.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

PAKT 1 Regine Beerplein 2018 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Van harte welkom op de dakboerderij van PAKT, een uniek stadslandbouwproject in België. Kom alles te weten over onze circulaire dakteelten, telen op hooi, onze dakdieren, coeurdepakt tomaten, over onze dakboeren, ...

Max 24 deelnemers. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee en hoef je niet in te schrijven. Vanaf 6 jaar moet je wel een ticket kopen. De rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, mensen die slecht te been zijn, of mensen met ernstige hoogtevrees.

De rondleiding start stipt op de PAKT site: toegankelijk te voet of met de fiets via Lamorinièrestraat 161 of het Groen Kwartier (Regine Beerplein). De site ligt op 10 minuten wandelen van Berchem station. Er is geen parkeergelegenheid op de site.

We verzamelen op het binnenplein van PAKT aan het houten 'podium' onder het kantoor van Foodbag, tegenover het terras van Caffenation. Laatkomers kunnen niet meer zelf het dak op, dus kom op tijd.

Tickets hoef je niet af te drukken, we gebruiken een inschrijvingslijst. Je kan ons bij vragen steeds contacteren op visit@pakt-antwerpen.be.

Ticketverkoop eindigt binnenkort