16,92 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Lozen Boer

3 Lozen Boer

#5

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Herontdek Rioja tijdens deze Aula Vini van de Vlaamse Wijngilde, met twee masterclasses en een uitgebreide degustatie van topwijnen.

Over dit evenement

Voor de masterclasses verwelkomen we Jorge Muga, oenoloog van Bodegas Muga die ons zijn visie op het Rioja van vandaag zal delen. Tijdens de tweede masterclass ontdekken we de minder bekende maar daarom niet minder interessante druivenrassen van Rioja. Juan Carlos Sancha, professor oenologie aan de universiteit van Rioja en zelf ook een uitstekend wijnmaker leert ons tempranillo blanco, maturana blanca, graciano, etc. kennen. Uiteraard telkens met bijpassende wijnen.

De namiddag degustatie is een uitgelezen kans om de diversiteit en kwaliteit van Rioja uitgebreid te proeven. Een 20-tal domeinen zullen aanwezig zijn met gevestigde namen als Muga, Roda, Artadi en Telmo Rodriguez, maar ook “nieuwe sterren” als Pujanza en Bhilar, garage-winemakers als Javier Arizcuren en Oxer Bastegieta, en de jonge wolven van “Rioja n Roll” zoals Artuke, Tentenublo en Sierra de Toloña. En nog meer moois!

Voor meer details: http://vlaamsewijngilde.org/blog/aula-vini-rioja-24-11-2019/

Opgelet: voor niet-leden van de Vlaamse Wijngilde zijn op dit moment enkel een beperkt aantal tickets voor de degustatie te koop. Masterclasses tickets worden eerst aangeboden aan de leden van de Vlaamse Wijngilde. Daarna zal voor niet-leden de mogelijkheid bestaan hun tickets te upgraden naar tickets voor de masterclasses. Koop dus nu reeds uw tickets voor de degustatie. U bent dan alleszins verzekerd van een degustatie van een selectie topwijnen en heeft nadien de eerste keuze om in te schrijven voor de masterclasses.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Lozen Boer

3 Lozen Boer

#5

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen