Gratis

Meerdere data

ART IN EXILE in de KAZEMATTEN Ieper

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
We brengen creatieve werken van twee getalenteerde en beproefde groepen samen in groepstentoonstellingen; studenten en mensen in herstel!

Over dit evenement

De corona lockdown heeft in velen van ons de kunstenaar naar boven gebracht. Op sociale media zagen we de meest prachtige werken voorbijkomen. Dit geldt ook voor twee groepen die het in het afgelopen jaar bijzonder zwaar hebben gehad: studenten en mensen in psychisch herstel. Groepen die normaal vaak in acute situaties bij elkaar komen zien we hier samen hun creatieve werken tentoonstellen. Met het project Art in Exile willen we hen een hart onder de riem steken. Verwacht een lach, een traan, en vele boeiende verhalen...

We exposeren deze werken met een persoonlijke anekdote van de kunstenaar en hopen zo vonkjes van begrip en herkenning bij de bezoekers naar boven te brengen.

De tentoonstelling is van 7 mei t.em. 22 mei '21 te bezoeken. Telkens op maandag 10u-17u, woensdag 10u-17u, vrijdag 10u-18u en zaterdag 10u-17u.

Initiatiefnemers: OMI - Organized met Iris & DURF2030

Met bijzondere dank aan onze geweldige partners en sponsors: vzw Wit.h, HEDERA, Centrum voor psychische revalidatie, Café BK 6, Living Tables, POWEr Provinciaal Overleg West-Vlaamse Ervaringsdeskundigen, Slowwings barista’s, OMI - Organized met Iris, Vives hogeschool Kortrijk, departement gezondheidszorg, en Inloophuis Thus Poperinge.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen