Gratis

ARgonautjes (9-12 jaar)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus De Munt (onthaal)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens een interactieve rondleiding krijg je als ARgonautje een kijk achter de schermen van ARhus.

Over dit evenement

Wat gebeurt er achter de geheime deuren van ARhus? Waar gaan de boeken die je inlevert in de innamemachine naartoe? Wat kan je allemaal doen met een camera en green key? Waarom staat er een bijenkast op het terrasje van het ARhus Café en wie maakt er de lekkere taartjes en drankjes? Tijdens een interactieve rondleiding krijg je als ARgonautje een kijk achter de schermen en kom je dit alles te weten.

Leeftijd: voor kinderen van 9 tot 12 jaar (vanaf het 4de t.e.m. 6de leerjaar)

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus De Munt (onthaal)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van ARgonautjes (9-12 jaar)

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen