0 € – 85 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Basisschool Mozaïek

Pastorieweg 4

8310 Sint-Kruis Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Laat je inspireren over hoe je iPad-technologie in je klas en schoolwerking kan integreren zodat leerlingen er leerwinst door boeken.

Over dit evenement

Leerwinst door digitale transformatie

👉🏻 Appy Day is een inspiratiedag voor en door leerkrachten en heeft als doelstelling mensen uit het brede onderwijsveld te inspireren om iPad-technologie als ondersteuning van het leerproces in de klas -en schoolwerking te integreren.

👉🏻Leerwinst door digitale transformatie is het thema van onze editie van 2020. Aan de hand van 5 invalshoeken belichten onze docenten hoe via digitale transformatie leerlingen tot leerwinst kunnen komen en delen zij hun praktijkverhaal en praktijktips.

👉🏻 Wie reeds wil grasduinen in ons programma en wil kennismaken met onze keynotespreker en prikkelsessie-docenten, kan dat via deze link

Keuze uit een volledig dagprogramma of enkel een namiddaggedeelte

👉🏻Deelnemers hebben de keuze om deel te nemen aan een volledig dagprogramma (programma-voormiddag +lunch+programma namiddag) of enkel deel te nemen aan het AppyDay-namiddaggedeelte (programma-namiddag)

Programma - voormiddag

👉🏻08.15u : Onthaal en registratie

👉🏻09.00u : Verwelkoming en openingswoord door Joost Dendooven , Onderwijs Vlaanderen Mobiel

👉🏻09.10u : Minister President van de Vlaamse Regering, Jan Jambon opent officieel het onderwijscongres AppyDay2020

👉🏻09.20u : Digitale transformatie in het Vlaams onderwijs ...panelgesprek met Minister President van de Vlaamse Regering, Jan Jambon en Directeur-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, Lieven Boeve.

👉🏻09.45 u : Op de sofa met ... Bart Boelen, onderwijstechnoloog en bezieler van de T2-campus te Genk...over hoe je een digitale transformatie in je school kan doorvoeren.

👉🏻10.30 u : Klashoppen : Aan de hand van een aantal klasbezoeken wordt getoond hoe met behulp van iPad-technologie, digitale transformatie leerlingen tot leerwinst kan brengen.

👉🏻11.45 u : Reflectie en vragen

👉🏻12u : lunch

Programma - namiddag

👉🏻12.30u : Onthaal deelnemers namiddagprogramma

👉🏻12.30u : AppyDay-challenge ...test met de belevingsroute doorheen het schoolgebouw, je digitale vaardigheden ...en ga de uitdaging aan 😀...

👉🏻13.15u : Op de sofa met ... Marc Faulder, kleuterleerkracht uit Nottingham (VK) en expert in hoe een digitale transformatie door te voeren in de leeromgeving van jonge kinderen...

👉🏻14.00u : Prikkelsessie 1

👉🏻15.05u : Pauze

👉🏻15.30u : Prikkelsessie 2

👉🏻16.35u : Einde

Prikkelsessies

In de namiddag kun je je laten inspireren door 8 topdocenten, die door de jaren heen heel wat expertise hebben uitgebouwd om een digitale transformatie met behulp van iPad-technologie in hun klas -en schoolwerking te integreren.

Uit volgende boeiende en inspirerende prikkelsessies kan gekozen worden.

👉🏻1. iPad-kameleon (docent Nele Tilleman)

Hoe kan iPad-technologie een leergebiedoverschrijdende klaswerking ondersteunen en leerlingen tot leerwinst brengen ?

👉🏻2. Kleuter-i-Pad (docent Elke De Bree)

Hoe kan iPad-technologie de digitale transformatie in een kleuterklas ondersteunen ?

👉🏻3. iPad-differentiatie (docent Sofie Staelens)

Hoe kan een digitale transformatie een gedifferentieerde klaswerking ondersteunen ?

👉🏻4. Coder-i-Pad (docent Philip Everaerts)

Coderen ...what's in a name ... Hoe kun je met een aantal eenvoudige codeerstappen een digitale transformatie in je klas teweeg brengen.

👉🏻5. iPad-portfolio (docent Ann Jacobs)

Hoe kan een digitaal portfolio een krachtig instrument zijn in de klaspraktijk om leerlingen te ondersteunen in hun leerproces.

👉🏻6.MuziPad (docent Eva Devriendt)

Hoe kan iPad-technologie muzische activiteiten in de klaswerking ondersteunen ?

👉🏻7. Op (i)Pad met Tablio (docent Hanne Rosius)

Hoe speelt een lerarenopleiding in op de digitale transformatie van het onderwijs. Hoe onderbouw ik iPad-gebruik in de klas met digitale didactiek ?

👉🏻8. Digiemoji-meter (docent Joost Dendooven)

Hoe schakel ik na een lange periode van afstandsleren met behulp van de digiemoji-meter vlot over naar een digitale transformatie in mijn klas-en schoolwerking.

Inschrijvingen starten op 15 mei 2020 en lopen tot 18 november 2020.

👉🏻Deelnemers die het volledig dagprogramma wensen te volgen, boeken bij inschrijving, een dagticket , kostprijs € 85

👉🏻In de kostprijs van het dagticket zit ook een broodjeslunch inbegrepen.

👉🏻Deelnemers die enkel het namiddagprogramma wensen te volgen, boeken bij inschrijving, een namiddagticket , kostprijs € 65

👉🏻Bij inschrijving boek je ook 2 prikkelsessies die je in de namiddag wenst te volgen.

👉🏻De inschrijving is definitief enkel bij betaling.

👉🏻Schrijf tijdig in ...want de plaatsen zijn beperkt

👉🏻Scholen die het AppyDay-onderwijscongres als pedagogische studiedag wensen te volgen ...nemen rechtstreeks contact op met de organisatie via info@eduloep.be

👉🏻Kosteloos annuleren kan tot en met 25 oktober 2020, nadien wordt het inschrijvingsgeld bij annulatie niet terugbetaald.

👉🏻Mocht door Corona-richtlijnen door de overheid worden bepaald dat er op 25 november 2020 geen onderwijs-evenementen mogen plaatsvinden, wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

Reisweg, openbaar vervoer, parkeren

👉🏻Wie met de wagen reist, kan met het GPS-systeem gemakkelijk het adres Pastorieweg 4, Sint-Kruis vinden

👉🏻Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorzien in de schoolomgeving. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de begraafplaats in de Pastorieweg, op de parkeerplaats in de Boogschutterslaan of op de parkeerplaats van de sportterreinen van de Gulden Kamer

👉🏻Wie met het openbaar vervoer komt, spoort met de trein naar station Brugge. Van het station Brugge neem je lijnbus 10, 6 of 16 voor een busrit van ongeveer een kwartier...er zijn meerdere bussen per uur voorzien...

👉🏻Busreizigers stappen af in het centrum van Sint-Kruis aan de kerk. Vanaf de bushalte is het nog zo'n 2 minuten wandelen naar Basisschool Mozaïek. Je wandelt naar het vlakbijgelegen rondpunt. Aan het rondpunt zie je bakkerij Sint-Paulus liggen. Naast bakkerij Sint-Paulus ligt de Pastorieweg, waar de school is gelegen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Basisschool Mozaïek

Pastorieweg 4

8310 Sint-Kruis Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen