Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze APBCoffee brengt modeprofessonials en andere creatives samen rond netwerken en de kracht van cross-sectorale samenwerkingen.

Over dit evenement

De modesector en de bredere creatieve sector zijn sterk met elkaar verbonden. Toch is het niet altijd gemakkelijk om elkaar te vinden. Hoe benader je de juiste partners voor samenwerkingen en bouw je een sterk netwerk uit? Tijdens deze APBCoffee gaan we in op de kracht van cross-sectorale samenwerkingen, kun je netwerken met je collega-creatives en kom je alles te weten over het modeplan van stad Antwerpen.

Wil jij als modeprofessional je netwerk uitbouwen binnen de creatieve sector? Of ben jij als fotograaf-creative director-grafisch ontwerper-webdesigner-of andere creative professional op zoek naar samenwerkingen binnen de mode? Dan is deze coffee iets voor jou.

Op het programma:

  • Katrien Huygens licht het nieuwe modeplan van stad Antwerpen toe
  • Debbie van Dam van mode designstudio Tout Pres richtte in 2020 Creatives against Corona mee op en komt vertellen over haar ervaringen met het succesvol uitbouwen en inzetten van een creatief netwerk.
  • Netwerken met een goede kop koffie en ontbijt

Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Organisator van APBCoffee: Mode

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is het verbindingsplatform binnen de provincie Antwerpen dat de meerwaarde van de creatieve industrie wil uitdragen.

APBC wil kruisbestuivingen tussen de creatieve sector en andere sectoren concretiseren, Antwerpse ondernemers motiveren om te innoveren en creatieve ondernemers helpen groeien.

Het platform is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de tafel schuiven. Bij ons kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en anderen uitdagen of inspireren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen