Meerdere data

Achter het luik - HT Roberts - 27/12/2020, 16:30-17:30

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd
Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
HT Roberts achter het luik

Over dit evenement

"Achter het luik" is een artistieke peepshow, een spel met de eigenschappen van cultuurbeleving tijdens de pandemie. Het luik gaat open voor één persoon of één bubbel, die gedurende 5 à 10 minuten een live cultuurbelevenis krijgt.

HT Roberts:

Singer-songwriter HT Roberts, woonachtig in Deinze, is van vele markten thuis. Een stem die raakt en blijft hangen. Intense songs, die lichtheid, warmte, weemoed,... recht je hart in stuwen.

HT Roberts nam niet minder dan 13 platen op. Zijn laatste, "The Open Hum of Things", kwam uit in volle lockdown. Een uittreksel uit de recensie van Het Nieuwsblad zegt het helemaal:

"Laten we er maar geen doekjes om winden: met The Open Hum of Things heeft singer-songwriter HT Roberts een ongelooflijk mooie plaat afgeleverd. Het is al de dertiende plaat van de man, die bij een breed publiek niet eens zo erg bekend is. Onbegrijpelijk hoe parels zo lang kunnen verborgen blijven. Maar het blijven wel parels natuurlijk. Van een eenvoudige maar hoge kwaliteit, zonder onnodige versiersels."

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen