Meerdere data

Achter het luik - Bas Bogaerts (fotograaf) - 03/01/2020 16:30 - VOLZET

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd
Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Fotograaf achter het luik

Over dit evenement

"Achter het luik" is een artistieke peepshow, een spel met de eigenschappen van cultuurbeleving tijdens de pandemie. Het luik gaat open voor één persoon of één bubbel, die gedurende 5 à 10 minuten een live cultuurbelevenis krijgt.

Fotograaf Bas Bogaerts woont in Nevele, studeerde Archeologie in Gent maar is al sinds 2007 in binnen- en buitenland werkzaam als fotograaf. Zijn reportages werden in gepubliceerd in zowat alle grote Belgische kranten en tijdschriften. Zijn portretten van o.a. FilmFest Gent zijn artistieke parels, net als de vele andere beelden die o.a. te bekijken zijn op zijn website http://www.basbogaerts.com/.

Als afsluiter van "Achter het luik" draait Bas Bogaerts de situatie andersom: vanuit de zaal bekijkt hij via het luik zijn kleine publiek. Op maximum 15 minuten tijd maakt hij hun portret, dat ze achteraf ook in het groot kunnen bestellen.

Wie intekent voor dit deel van "Achter het luik", gaat akkoord met het gebruik van de gemaakte beelden door het Rariteitenkabinet en/of door Bas Bogaerts. Als er kinderen in uw bubbel zitten, zal u vooraf nog extra worden gecontacteerd in geval van extern gebruik van het portret.

Locatie

platvvorm

26b Kalkhofstraat

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen