20/09 Hello Hypernova

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zebrastraat

Gent

Zebrastraat 32

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Creatief Leiderschap draait om het ontwikkelen van een omgeving waarin iedereen ten alle tijde op zoek is naar de beste oplossing. Maar hoe ontwikkelen we zulke omgevingen? Hoe behouden we een cultuur van creativiteit & innovatie die tegelijk steunt op een stabiele basis?

Het antwoord ligt alvast niet bij de vele beklemmende organisatieprincipes die uitgaan van planning & controle. Voorspelbaarheid en steeds meer van hetzelfde. Deze strategie is ondertussen hopeloos verouderd.

Hello Hypernova - Donderdag 20 september
Maar wat is het alternatief? Ik nodig je graag uit om de antwoorden te ontdekken. Ik heb namelijk iets te vieren. Samen met 8 vooruitstrevende organisatie-experten zet ik mijn schouders onder een nieuw initiatief: Hypernova. Onze missie? Zoveel mogelijk mensen helpen om hun creatieve energie om te zetten in iets positiefs.

Geen betere manier om daar op te klinken dan met een inspirerende avond vol unieke inzichten rond creatief leiderschap. En deze keer sta ik zelf ook weer op het podium. Spannend!

We voorzien slechts 125 plaatsen dus mis je kans niet. Ik kijk er naar uit om je samen met mijn team te mogen ontvangen!

Creatieve groet,
Thomas


Hello Hypernova Line-up

Thomas Joos - Van innovatie naar organisatie
In deze presentatie neemt Thomas je mee in zijn exclusieve inzichten na jaren onderzoek en ervaring in het leiden van creatieve teams. Hij komt voor het eerst naar buiten mijn zijn unieke tools & methodes om organisatieontwikkeling praktisch en tastbaar te benaderen. Benieuwd hoe je het creatief vermogen van je teams optimaal aanwakkert & benut? Dan is deze presentatie iets voor jou!

Katya Rablova - De werkplek van de toekomst
Katya is interieur designer en helpt bedrijven bij het uittekenen van de ideale werkplek. Ze studeerde in New York en bracht haar vernieuwende inzichten mee naar België. In deze presentatie neemt ze ons mee doorheen tips en trends die jij kan toepassen om creatieve samenwerking in je kantoor te stimuleren.

Gwen Vanhee - Van hip-hop beats naar creatief ondernemerschap
De afgelopen 15 jaar heeft Gwen allerlei creatieve avonturen beleefd. Hij zal ons meenemen door de ups & downs in zijn bijzonder diverse carriere. Laat je onderdompelen in een verhaal vol hip-hop beats, interactieve kunst, webdevelopment, product innovatie en ondernemerschap. Van creatieve exploratie gesproken!Datum en tijd

Locatie

Zebrastraat

Gent

Zebrastraat 32

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen