Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement bezoeken

Een gratis registratie annuleren

Je kunt de gratis tickets van een evenement annuleren, voordat het evenement begint. Ga naar 'Tickets', selecteer je bestelling en kies 'Bestelling annuleren'. Wanneer je één ticket in je bestelling wilt annuleren, moet je contact opnemen met de organisator van het evenement.

In dit artikel

• 1. Ga naar je bestelling.
  • 2. Kies 'Bestelling annuleren'.
  • 3. Zoek naar een e-mail van Eventbrite.

1. Ga naar je bestelling.

Meld je aan bij je Eventbrite-account. Ga vervolgens naar 'Tickets' en klik op je bestelling.

2. Kies 'Bestelling annuleren'.

• Desktop: selecteer 'Bestelling annuleren' naast je bestelgegevens. Kies vervolgens 'Ja, deze bestelling annuleren'.

• Eventbrite-app: selecteer het menu met de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op 'Bestelling annuleren'.

3. Zoek naar een e-mail van Eventbrite.

De bezoeker en de organisator van het evenement ontvangen een e-mail om de annulering te bevestigen.

Heb je nog vragen?