Afbeelding voor organisatorprofiel

Rotaract Waregem Gaverbeek

WAT IS ROTARACT?
Rotaract (Rotary in Action) is een wereldwijde serviceclub voor mensen van 18 tot 30 jaar en is hoofzakelijk gericht op sociale, inzamelende gemeenschapsprojecten en -activiteiten. Rotaract is georganiseerd in individuele clubs - waarvan Rotaract Waregem Gaverbeek er één van is - die behoren tot verschillende districten, op nationaal en internationaal niveau.
Wereldwijd zijn er om en bij de 140.000 leden, verdeeld in meer dan 6053 clubs in 116 landen. Iedere Rotaract maakt deel uit van een District.
In België bestaat de Rotaract uit 3 districten met een 75-tal clubs.


WAT DOET ROTARACT WAREGEM?
'Vriendschap in actie' is onze basis voor het doelgericht helpen van onze minder begoede medemensen. Voorgaande jaren steunden wij op diverse manieren de vierde wereld in Waregem, de Stichting Neurofibromatose, het Ronald McDonald Kinderfonds, Care, De Dauw Moregem, CKG Kortrijk,...
Naast het schenken van materiële steun is het voor deze kinderen ook belangrijk een aantal activiteiten te kunnen meemaken waarvoor ze anders altijd uit de boot vallen. Hen even uit de dagelijkse probleem- situaties verlossen en hen een onver- getelijke dag bezorgen waar ze nog lang over zullen napraten is voor de Rotaract ook een manier van helpen.

Helaas, er zijn geen komende evenementen