Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

'Het ABC van ontstressen' is een methode om in minder dan vijf minuten te ontstressen. 'Het ABC van ontstressen' is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan. 

DIT NAJAAR ZIJN ER NOG ENKELE GRATIS WORKSHOPS ONTSTRESSEN, WEES ER SNEL BIJ: VANAF DECEMBER 2018 BETAAL JE VOOR DEZE WAARDEVOLLE WORKSHOPS. 

Meer info op www.livetheconnection.com/nl

 

Hieronder vind je een overzicht van de lesgevers van Ontstressen.nu:

 

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer en supervisor. Ze heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Vanuit haar vele opleidingen en haar privé praktijk ontwikkelde ze 'Het ABC van ontstressen'.

Isabelle Bombeke is psychologe, coach en trainer. Betrokkenheid en snel naar de essentie gaan zijn haar belangrijkste competenties. Verder is ze een fervent lezer van alles wat te maken heeft met psychologie en zelfontwikkeling.

Henriëtte Steneker is lifestyle trainer, coach met passie voor bewustwording, werking van het brein en onze eigen invloed op een gezond en gelukkig leven. Ze gunt iedereen een ontspannen en gezond leven en leert je graag wat je zelf hieraan kunt doen!

Carolien Enis is coach en lesgever. Als ervaringsdeskundige in chronische pijn, raakte ze gepassioneerd door gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Op een gedreven en fijngevoelige manier deelt ze graag haar positieve ervaring met Ontstressen.nu.

Gerda Hanssens is als licentiaat vertaler, leerkracht in het middelbaar onderwijs. Zij is teacher van de Live The Connection-Kernmodule en geeft de Workshop Ontstressen – ook aan leerkrachten, kinderen en jongeren op school. Ze coacht mensen met moeilijkheden in communicatie op persoonlijk of professioneel vlak en studerende jongeren met een eventuele leerstoornis.

Matte Marij van der Wal (MSc.) is coach, (trauma)therapeut en voedingsdeskundige. Kennis en vaardigheden overdragen zit haar in het bloed. Onder het motto “Kleurbekennen” helpt zij mensen tevoorschijn te komen zoals ze echt zijn, en de keuzes te maken die daarbij passen. De afgelopen 30 jaar heeft zij onderzocht wat er voor nodig is om werkelijk je eigen bestemming te leven. Stress afbouwen blijkt daarbij een cruciale aanvangsstap. Matte Marij’s stijl is enthousiasmerend, betrokken en loyaal.

Hans Vrijmoeth (PhD) is leraar en coach, en gepromoveerd natuurkundige. Hij ervaart 'Het ABC van ontstressen' als een geschenk voor de mensheid, en deelt het graag. Dit doet hij vanuit de expertise die onderzoek, praktijkervaring, en trainerschap opgeleverd hebben.

Nastia Parchina (PhD) is een (bio)chemicus, coach en is graag creatief bezig. Als ervaringsdeskundige weet ze heel goed hoe onze vroegere ervaringen en trauma's ons leven kunnen beïnvloeden. Ze leert jou graag hoe je zelf aan het stuur van je leven kan staan en emotioneel evenwicht ervaren.

Veronika Gosselin is Ontstress-Teacher en Coach. Vanuit haar jarenlange ervaring in organisatie, procesbegeleiding en administratie, legt ze vooral nadruk op het praktisch toepassen en inzetten van je eigen creativiteit en kennis om je leven rijker en gelukkiger te maken. “Blij met Jezelf” is daarbij het motto.

Meer info op www.livetheconnection.com/nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen