Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Joke Vanhamme

In 2006 ben ik met yoga in contact gekomen en sedertdien heb ik met diverse yogastijlen en -docenten kennis gemaakt: Hatha, Ashtanga, Iyengar, Bikram, Yin, Kundalini ...In 2018 startte ik - eerder uit nieuwsgierigheid - met een 200h YTT restoratieve en therapeutische yoga + Backmitra training.

Via dans ben ik bij yoga terecht gekomen. Yoga en dans geven me beiden een gevoel van vrijheid, mentaal en fysiek. Dat mijn monkey mind hierdoor stiller en rustiger werd, is een effect dat ik pas doorheen de tijd ben beginnen opmerken. Het fysieke aspect van de beweging, de asana's geven me lichamelijke ruimte, het mentale deel, de focus, de aandacht brengt me een gevoel van rust. Deze combinatie bracht me meer balans (letterlijk en figuurlijk trouwens :-) ).

Graag neem ik je mee in mijn yogadynamiek. Tijdens mijn lessen doen we flows, maar houden we soms ook poses aan om zo meer aandacht te geven aan de uitlijning van de asana. De lessen zijn eerder yang, doch er is ook aandacht voor ontspanning. Hiernaast proberen we ook aandacht te hebben om te stretchen.

Ik zou zeggen: nieuwsgierig? Kom eens langs

 

Namaste

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen