Afbeelding voor organisatorprofiel

Creactiv

https://www.creactivmarketing.be

Het is onze missie om de authentieke identiteit van merken te vatten én naar hun doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. Daarbij telt niet alleen het resultaat, maar ook de klantbeleving. Dit totaalpakket ontzorgt ondernemers en marketeers, en biedt hen meer vrijheid, rust en effectiviteit.

 

Creactiv is open en eerlijk. We helpen jou te communiceren op een manier die perfect bij je past. Zelf zijn we ook authentiek in wat we doen. We gaan enkel in zee met ondernemingen waarin we voor 200% geloven.

 

We werken vanuit interesse. En dat voel je. We kunnen de slaap niet vatten tot jij tevreden bent. We investeren in een langetermijnrelatie. Zo betrokken zijn we. We willen een constante meerwaarde creëren en jou als onze ambassadeur voor ons winnen. Onze werking is een samen-werking. We werken samen. Met 100% toewijding van beide partijen.

 

Jouw groei maakt onze groei mogelijk. En het gaat verder. Bij Creactiv ben je deel van de familie. En voor familie gaan we nu eenmaal tot het uiterste. We zijn gemotiveerd om beter te worden en jouw marketing beter te maken. We kijken 360° in het rond (elk aspect moet kloppen), we kijken vooruit naar jouw doel en we blikken regelmatig terug. We zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots. We zijn denkers en doeners, en we zitten niet stil. Mogen we onze energie aan jou kwijt?

Helaas, er zijn geen komende evenementen