Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

AAN ALLE VENUES EN PROMOTORS

Sluit je aan op hét platform dat wereldwijd clubs, theaters, poppodia en promotors helpt om onvergetelijke evenementen te realiseren.

Til je marketing naar een hoger niveau en vereenvoudig je processen met Eventbrite Music, het platform dat speciaal ontwikkeld is voor en door onafhankelijke muziekorganisaties.

Tijd is geld. Bespaar op beiden.

Maak eenvoudig een evenement aan en behaal direct winst op je ticketverkoop via onze geïntegreerde tools en marketing kanalen.

Haal meer uit je show

"Eventbrite is te gek! Sinds we geswitcht zijn naar dit platform zijn onze dagelijkse processen zoveel simpeler en efficienter. Het platform heeft ontzettend veel tools en mogelijkheden die mijn werk gemakkelijker maken en ik ben super blij met de manier waarop onze processen zijn geautomatiseerd. Dankjewel Eventbrite, voor jullie hulp en efficientie."

De touwtjes in handen

“Dankzij de organizer app zien we direct welke van onze marketing inspanningen het beste resultaat hebben. Als wij na weken hard werken een promotionele video verspreiden onder onze doelgroep, en wij zien in de app vervolgens meteen een stijging in de aantal verkochte tickets, weten we dat we de juiste snaar hebben geraakt. We zijn erg blij met de app en stiekem een beetje verslaafd aan het continu checken van de kaarten”

De ultieme bezoekerservaring met Eventbrite Zitplaatsreservering

Maak op een makkelijke manier plattegronden met verschillende prijzen en aantallen aan voor iedere show die je geeft. Laat je publiek binnen enkele seconden hun zitplaats kiezen in het bestelproces en lever ze een eersteklas ervaring.

We staan voor je klaar

"Eventbrite’s customer service team is geweldig. Het zijn muziekliefhebbers die deze business begrijpen en dat ze altijd voor ons klaarstaan."

SLUIT JE AAN

Sluit je aan bij onze wereldwijde community van onafhankelijke promotors en organisatoren

Join the Movement

Connect with a global community of leading independent promoters