Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

AAN ALLE MUZIEKFESTIVALS

Sluit je aan op hét platform dat wereldwijd festivals helpt om onvergetelijke evenementen te realiseren.

Bezorg je publiek een onvergetelijke ervaring en maak van je bezoekers je ambassadeurs.

Bereik je publiek

“Eventbrite heeft ons geholpen om onze tickets in de buitenlandse markt én via kanalen zoals Facebook en Instagram te verkopen. Dit alles zonder dat we ons zorgen hoefden te maken over betalingsmethodes. Daarnaast is de ticketverkoop via onze website ook gestegen en de kans op fraude sterk verminderd."

Realtime inzicht in je ticketverkoop

“Dankzij de organizer app zien we direct welke van onze marketing inspanningen het beste resultaat hebben. Als wij na weken hard werken een promotionele video verspreiden onder onze doelgroep, en wij zien in de app vervolgens meteen een stijging in de aantal verkochte tickets, weten we dat we de juiste snaar hebben geraakt. We zijn erg blij met de app en stiekem een beetje verslaafd aan het continu checken van de kaarten”

We staan voor je klaar

"Er komt ontzettend veel kijken bij het organiseren van een succesvol evenement, vanaf het moment van online verkoop totdat de eerste bezoekers aankomen bij de entree. Eventbrite staat op elk moment in het proces voor ons klaar, denkt met ons mee en levert van begin tot eind de support die we nodig hebben om ons publiek de best mogelijke ervaring te leveren."

SLUIT JE AAN

Sluit je aan bij een wereldwijde community van onafhankeijke promotors en organisatoren

Join the Movement

Connect with a global community of leading independent promoters