Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement bezoeken

Betalen voor Eventbrite tickets met Bancontact

Je kunt mogelijk voor evenementen in België met Bancontact betalen. Begin door Bancontact te selecteren in het "Betalingsmethode" uitklapmenu. Als je een evenement organiseert en daarvoor Bancontact wilt gebruiken, bekijk dan dit artikel uit het hulpcentrum om te zien hoe je het kunt opzetten.

In dit artikel

  • 1. Kies het aantal tickets dat je wilt.
  • 2. Selecteer "Registreren" of "Bestellen".
  • 3. Selecteer "Bancontact" (uit het "Betalingsmethode" uitklapmenu).
  • 4. Voer je betalingsgegevens in en voltooi de registratie.

1. Kies het aantal tickets dat je wilt.

2. Selecteer "Registreren" of "Bestellen".

Zul je het Bancontact-symbool naast de Registratie-knop op de versie voor de desktop van het evenement zien als Bancontact beschikbaar is. Bancontact is niet beschikbaar voor aankopen op mobiel internet of apps.

3. Selecteer "Bancontact" (uit het "Betalingsmethode" uitklapmenu).

Als Bancontact niet beschikbaar is, zul je andere betalingsmogelijkheden hebben (afhankelijk van het evenement). Als geen van de beschikbare betalingsmogelijkheden voor je werkt, neem dan gerust contact op met de organisator van het evenement.

4. Voer je betalingsgegevens in en voltooi de registratie.

  • Voer alle verplichte velden in; daarna wordt je doorgestuurd voor een authenticatie met 3D secure voordat de transactie definitief is.

  • Je wordt terug doorgestuurd naar Eventbrite als je het 3D secure-proces hebt afgerond.

  • Na registratie krijg je een orderbevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

OPMERKING: Aankopen waarbij de uitgevende bank van de koper in zich in de EER bevindt (minus landen met vertragingen) zijn onderworpen aan de SCA met 3DS2.0. Je moet voldoen aan de authenticatievereisten voor de uitgevende bank om tickets te kopen. Het authenticatieproces wordt bepaald door de uitgevende bank en niet door Eventbrite.

Heb je nog vragen?