Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

De privacy-instellingen van je evenement beheren

Eventbrite biedt verschillende niveaus van privacy voor evenementen. Ga naar Publiceren (op je Evenementendashboard) om het privacyniveau van je evenement in te stellen. Selecteer vervolgens Openbaar of Privé.

Vimeo Thumbnail

In dit artikel

• 1. Ga naar Mijn evenementen beheren.
  • 2. Ga naar je Dashboard.
  • 3. Ga naar Publiceren.
  • 4. (Optioneel): Maak je evenement openbaar.
  • 5. (Optioneel): Maak je evenement privé.

1. Ga naar Mijn evenementen beheren.

Meld je aan bij je Eventbrite-account en selecteer Mijn evenementen beheren in het accountmenu.

2. Ga naar je Dashboard.

Klik op je evenement om naar je Evenementendashboard te gaan.

3. Ga naar Publiceren.

4. (Optioneel): Maak je evenement openbaar.

Openbaar — Evenementen worden vermeld op de Eventbrite-lijst met openbare evenementen, de grootste zoekmachines en partnersites.

5. (Optioneel): Maak je evenement privé.

De privacy-instellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd. Als je evenement privé is, kies dan het publiek met wie je het wilt delen:

• Iedereen met de koppeling — Iedereen met de URL van het evenement (link) heeft toegang tot het evenement.

• Alleen personen met het wachtwoord — Stel een wachtwoord in voor bezoekers om toegang te krijgen tot het evenement.

Als je je evenement als privé-evenement publiceert, krijg je de mogelijkheid een datum te selecteren waarop het openbaar wordt gemaakt. Je hebt de volgende keuze:

• Het evenement privé houden: selecteer deze optie wanneer je je evenement niet openbaar wilt maken.

• Een datum en tijdstip plannen waarop het evenement openbaar wordt gemaakt: selecteer deze optie wanneer je je evenement later openbaar wilt maken.

Privé-evenementen verschijnen niet op de Eventbrite-lijst met openbare evenementen, de grootste zoekmachines of partnersites. Als je je evenement echter Privé maakt, nadat je het als Openbaar had gepubliceerd, wordt het niet uit externe zoekresultaten (zoals Google) verwijderd, indien het evenement al is geregistreerd door hun systeem.

Heb je nog vragen?