Collection
Workshops and Masterclasses Head back to school like never before, join our Workshops and Masterclasses to take your culinary skills to the next level.
Les événements de cette collection Prochainement (5) Passés (6)
Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Jun 22, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop Partager cet événement : Mastering the Art of Choux | Le Cordon Bleu Workshop
Pour & Explore: French White Wines Thu, Jun 27, 6:00 PM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Pour & Explore: French White Wines Partager cet événement : Pour & Explore: French White Wines
Pour & Explore: Italian White Wines Thu, Jul 18, 6:00 PM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Pour & Explore: Italian White Wines Partager cet événement : Pour & Explore: Italian White Wines
Pour & Explore: French Red Wines Thu, Aug 15, 6:00 PM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Pour & Explore: French Red Wines Partager cet événement : Pour & Explore: French Red Wines
Pour & Explore: Italian Red Wines Thu, Sep 5, 6:00 PM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Pour & Explore: Italian Red Wines Partager cet événement : Pour & Explore: Italian Red Wines
Mastering the Art of Macarons | Le Cordon Bleu Workshop Sat, May 11, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Mastering the Art of Macarons | Le Cordon Bleu Workshop
Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Apr 20, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop
Mastering Fish | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Mar 23, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Mastering Fish | Le Cordon Bleu Workshop
Christmas Dinner Masterclass Fri, Dec 8, 6:00 PM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Christmas Dinner Masterclass
Summer Tart Workshop Sat, Nov 25, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Summer Tart Workshop
Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Sat, Nov 25, 9:00 AM
À partir de $0.00
Sauvegarder cet événement : Mastering Duck | Le Cordon Bleu Workshop Partager Partager sur Facebook Partager sur Facebook Messenger Partagez sur Linkedin Partager sur Twitter Partager par E-mail
Organisateur de Workshops and Masterclasses
Le Cordon Bleu has been synonymous with culinary excellence for over a century. We open our training restaurant Brasserie Le Cordon Bleu four times a year (February, May, August and November) to allow our students to gain practical experience in a real restaurant environment - all under the expert guidance of their chef lecturers.