11 €

Zonen met vaders 'Ogen voor een andere blik' in het Ringtheater (Hamme)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ringtheater

1a De Ring

9220 Hamme

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zonen met vaders maakt bovenaardse ondergrondpop met intrigerende melodieën en straffe, Nederlandstalige teksten.

Over dit evenement

Met twee Hamse jongens in hun gelederen, twee ex-voetballers dan nog, Jeroen Boone en Tom Willox, komt Zonen met vaders hun nieuwe muziek voorstellen in het altijd gezellige Ringtheater. ZMV, de achtkoppige band uit Gent, maakt Nederlandstalige, brede, betrokken, spannende muziek. Zachte synths, etherische snaren en subtiele blazers ondersteunen de gelaagde, mysterieuze teksten van zanger Jeroen Boone en zangeres Maite Louisa. Afgelopen twee jaar timmerde ZMV traag en gestaag aan het album Ogen voor een andere blik onder het zachte meesterschap van producer Frederik Segers (STADT, FULCO, PJDS, Roland...). In het sfeervolle Ringtheater stelt ZMV de nieuwe nummers voor. Warme menselijkheid en pakkende poëzie vinden elkaar, soms zoekend, soms vol wilde overtuiging. Dit is bovenaardse ondergrondpop die een unieke plek inneemt binnen het Nederlandstalige genre, het enige genre dat eigenlijk geen genre is.

De muziekpers over het album:

Het Nieuwsblad gaf vier sterren: ""Eén van de ontdekkingen van het jaar!"

Luminous Dash:"We zetten ze graag tussen toppers als Eefje de Visser, Spinvis, Yevguenii, horen er soms nostalgische vleugjes van Herman Van Veen in, maar evengoed van Arbeid Adelt!"

DaMusic:""Dit is het soort songs dat over dertig jaar zou moeten opduiken in de Lijst Der Lage Landen, maar ook van het soort dat de laagjes maar mondjesmaat prijsgeeft."

Newsmonkey.be: "eigenzinnige mix van dreampop en krautrock in een modern jasje met een snufje kleinkunst en bij momenten Sonic Youth-achtig gitaargejengel en -gepiep."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ringtheater

1a De Ring

9220 Hamme

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen