18 €

Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

Venster Acties en details

18 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KAVA Congres Centrum (KCC)

41 Consciencestraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In gesprek met Hans Knibbe over meditatie, zelfontwikkeling & non-dualiteit

Over dit evenement

Wil jij leven wie je ten diepste bent en zo bijdragen aan het geluk van de mensen om je heen en onze samenleving? Wil jij vrij en contactvol zijn, op je gemak met ongemak? Onderzoeken waar het je echt om gaat? Dan zal deze namiddag je zeker aanspreken en inspireren.

Hans Knibbe laat je kennismaken met Zijnsoriëntatie, een uniek pad van geïnspireerde levenskunst dat inzichten uit het Tibetaanse Boeddhisme samenbrengt met Westerse psychologische kennis.

Zijnsoriëntatie gaat ervan uit dat je, precies zoals je nu bent, al vrij en helemaal goed bent. Het is mogelijk om een natuurlijke, open dimensie in je geest te ontdekken die vrij is van je gewoontepatronen. Om te rusten in de zorgeloze, verlichte ruimte van Zijn.

Zijnsoriëntatie is een hedendaags spiritueel pad dat je leert om dit vreugdevolle besef te integreren in je dagelijkse leven.

In een interactief gesprek zal Hans Knibbe het ongetwijfeld hebben over meditatie, psychologisch lijden en de grenzeloze openheid van non-dualiteit of Zijn.

Aan de hand van film- en cursusfragmenten wijst hij de weg naar wat hij iedereen gunt: een completer, liefdevoller en authentieker leven.

Hans Knibbe (1949) is grondlegger en spiritueel leider van de School voor Zijnsoriëntatie die hij in 1987 oprichtte. Op dit moment bestaat zijn werk vooral uit het geven van retraites, supervisie en lezingen en het schrijven van publicaties. Knibbe werkte als supervisor bij diverse GGZ-instellingen en deed ervaring op met humanistische werkvormen zoals Gestalt en bio-energetica. Daarnaast heeft hij zich geschoold in spirituele visies en methodes, met name het vajrayana-boeddhisme (dzogchen). Hij studeerde bij Da Free John, Sogyal Rinpoche en Tsoknyi Rinpoche.

Toegangsprijs: € 18 (drankje inbegrepen )

Bereikbaarheid: KAVA Congrescentrum, Consciencestraat 41a, Antwerpen is vlot bereikbaar met de trein (Centraal Station) en de wagen. Coördinaten GPS: Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen. Gratis ondergrondse parking is voorzien.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KAVA Congres Centrum (KCC)

41 Consciencestraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Leraren Zijnsoriëntatie België

Organisator van Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen