10 €

Xander De Rycke Houdt Het Voor Bekeken · Redekiel (try-out)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jeugdhuis De Redekiel

82 Mevrouw Courtmanslaan

9990 Maldegem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TRY-OUT

Dat Xander De Rycke geen moer geeft om lange televisietenen, is intussen gekend. Wie in Vlaanderen iets maakt voor het grote of kleine scherm, mag naderhand een reactie verwachten van de comedian. Zijn bevindingen bundelt hij jaarlijks tot de comedy special "Houdt Het Voor Bekeken"

Een nieuw tv-seizoen geeft stof tot nadenken en tot nieuwe scherpzinnige analyses. Dus keert De Rycke vanaf oktober terug met een nieuwe - intussen de derde - editie van HHVB. Dit najaar neemt Xander alles van september 2017 tot september 2018 onder de loep. Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Materiaal te over trouwens. Na vier maanden 2018 heeft Xander al genoeg stof om een volledige zaalshow te schrijven. We mochten immers al kennismaken met fenomenen als 'Karen maakt een plaat' en Lieven Van Gils die John Oliver van weerwoord probeerde te dienen.

Over vorige edities schreef de pers alvast het volgende:
“Xander De Rycke wil in 100 minuten een punt maken, en dat doet hij met glans.”
De Standaard ★★★★

“Xander De Rycke rekent af met de troep op tv. Een verademing in een medialandschap waar bijna niemand en public zijn mening durft te geven over wat er allemaal te zien is.”
De Morgen ★★★★

“De comedian houdt ons geen televisiescherm maar een spiegel voor. Die confrontatie met ons eigen kijkgedrag steekt soms pijnlijk. Net daarom is Houdt Het Voor Bekeken een slimme comedyshow”
Gazet Van Antwerpen ★★★★

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jeugdhuis De Redekiel

82 Mevrouw Courtmanslaan

9990 Maldegem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen