50 €

Workshop start je eigen bullet journal - crealief

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Crealief

MACHELENBINNENWEG 26

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wat is een bullet journal? De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een bo

Over dit evenement

Wat is een bullet journal?

De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terug vinden! Gedaan met plannerstress.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do- lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten,… heeft. En die het gevoel hebben dat dit in het nieuwe schooljaar productiever kan.

Wat houdt de workshop in? 

Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.

Inbegrepen in de workshop

Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters ofwel Miss Pixie , gebruik creatiefmateriaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje

Over Stephanie

Stephanie Wauters (ofwel Miss Pixie) is een leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3200 leden telt. Ze is een creatief ondernemer met verschillende projecten in bijberoep en ook nog een voltijdse job als digital content producer. Je kan dus stellen dat ze een echte ervaringsdeskundige is in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Crealief

MACHELENBINNENWEG 26

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen