45 €

Workshop SMAAKMAKERS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop SMAAKMAKERS

Over dit evenement

Heb je een heel arsenaal aan flesjes en potjes sauzen in je koelkast staan en zie je de frigo door de bokalen niet meer? Jennifer Schleber van Empty the Fridge houdt met jou grote kuis en leert je tijdens de workshop Smaakmakers zelf een aantal kruidige condimenten maken.

Wat krijg je mee:

Je leert de basis van zelf azijn, mosterd en chilisaus maken en gaat naar huis met handige tips om met een aantal basisingrediënten heerlijke sauzen te maken.

Less is more is de boodschap! Jennifer's zero waste missie is om zo min mogelijk te verspillen en met een paar eenvoudige bulk ingrediënten, grootse smaken neer te zetten.

Over de lesgeefster Jennifer Schleber:Jennifer is een grafisch vormgeefster die haar 2 passies meer en meer met elkaar weet te verbinden. Naast de websites die ze maakt, onderhoudt ze haar foodblog emptythefridge.be en bedenkt ze steeds nieuwe recepten voor haar tweede kookboek project. Niets verspillen, zero waste, lokaal en duurzaam zijn een must voor haar op vlak van koken. Maar zelfs met lokale ingrediënten weet ze steeds kleurrijke gerechten vol van smaak op tafel te toveren.

Wat neem je mee?

Tot tot drie bokalen.

De kleine lettertjes:Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.

Het kan ook zijn dat wij door omstandigheden een workshop moeten annuleren. We zoeken dan samen een nieuwe datum of storten het inschrijvingsgeld terug.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen