Workshop klantenbinding en sales

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fortcafé 'De Batterie'

Fortbaan 2

2870 Puurs

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Aangezien klantenbinding en verkopen 2 elementen zijn waar elke ondernemer op focust zullen we tijdens de workshop hierop zeker inspelen.

Over dit evenement

Aan de hand van specifieke formats, scherpe stellingen en geleide groepsdiscussies zal iedereen met de nodige learnings naar huis gaan en tegelijkertijd ook andere ondernemers hebben kunnen inspireren.

Je ziet het, deze keer niet 1 spreker die een volledig uur zal vullen met boeiende content, maar volledig mee met de trend van je netwerk gebruiken, kennis delen en zo beter en sterker worden in je ondernemerschap.

Heb je zelf een specifieke case waar je de Dynamo leden hun hoofd over wilt laten breken, laat het me weten, dan integreren we dit in de avond.

Ook wij als Dynamo willen zo dicht mogelijk bij onze klanten, jullie als ondernemers, staan en jullie zo goed mogelijk leren kennen. Zo kunnen we de toekomstische activiteiten en thema’s nog beter afstemmen op jullie noden.

Daarom vragen we jullie deze korte vragenlijst in te vullen. In functie van de antwoorden, kan het ook zijn dat we al 1 of 2 elementen in de eerste sessie op 11 september mee integreren.

De sessie zal geanimeerd worden door 2 bezige heren, Bram Herrygers en Ive Van Der Auweraert.

Bram heeft zijn sporen bij een aantal grote corporate bedrijven zoals Sara Lee, Danone en BNP Paribas Fortis verdient in zowel Marketing (9 jaar) als HR (4 jaar), voor hij zelf de overstap nam naar het ondernemerschap in mei 2018. Dit als consultant om transformatie en change trajecten te begeleiden binnen zowel grote bedrijven (zoals PwC) als sterk groeiende KMO’s (zoals WolfOil), met de focus op marketing, sales en digitalisatie. Naast zijn consultant activiteiten bouwt hij samen met Joke, ook nog aan een nieuw merk voor lactosevrije koekjes, No Milk Today.

Ive heeft meer dan 10 jaar ervaring als organisatieconsultant met een sterke focus op: organisatiedesign, business georiënteerde HR . Zijn passie is het creëren, verbeteren en stimuleren van de verbinding tussen mensen in organisaties. Als mensen met elkaar, met de strategie van de organisatie en ondersteund door de juiste structuur met elkaar verbonden zijn, leidt dit steeds tot hoge business impact en duurzame betrokkenheid van klanten en medewerkers. Ive werkte samen met organisaties zoals Teamleader, Luminus, Carrefour, In the Pocket, Toreon, Delhaize, Lineas, Lidl en vele anderen. Voor hij zich vestigde als zelfstandig consultant was hij senior consultant bij Kaleido en partner bij Beanmachine.

Samen hebben Ive en Bram besloten om iets nieuws te starten, gericht op KMO’s met de focus op HR (mensen) en Marketing (doel), en hoe deze 2 elkaar versterken en zo de motor vormen van groei van een organisatie.

Vul zeker deze vragenlijst (download hier) in en breng hem mee op het event!

Diner voorzien tijdens het avondprogramma.

Datum en tijd

Locatie

Fortcafé 'De Batterie'

Fortbaan 2

2870 Puurs

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen