65 €

Workshop foodpairing: CRAFTBEER & PIZZA

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop foodpairing: CRAFTBEER & PIZZA gegeven door GRAAN en culinair journalist / bierkenner WIM SWINNEN

Over dit evenement

Net zoals bij bier vertrekt men bij pizza van graan en gist. Dat schept natuurlijk een band. En dan zwijgen we nog van de raakpunten inzake smaken: zoet, zuur, kruidig, pittig…

Culinair journalist, bierkenner en foodpairing-expert Wim Swinnen laat u ontdekken hoe zes verschillende soorten pizza’s – van de eenvoudige, klassieke Margherita en andere usual suspects tot innovatieve, experimentele creaties – in combinatie met diverse bierstijlen tot hoogst aangenaam verrassende smaakervaringen kunnen leiden.

Wim Swinnen:Nadat hij in 2015 was bekroond met de Trofee Jan Van Hemeledonck voor de beste culinaire recensie, volgde journalist Wim Swinnen (°1959) een bieropleiding en legde hij zich toe op het combineren van gerechten en bieren. Hij adviseert restaurants, geeft lezingen en leidt workshops in goede banen. In september 2018 verscheen zijn boek ‘Belgische Klassiekers. 32 Bier- en Foodpairings’, dat hij in samenwerking met biersommelier Ben Vinken en chef-kok Alex Verhoeven schreef.

In deze workshop ligt de klemtoon op ambachtelijke, eerlijke en met liefde tot stand gekomen kwaliteitsproducten. En dat proef je.

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn tijdens de workshop? Wisselen van datum of inschrijvingsgeld terug storten kunnen we niet doen maar je mag uiteraard wel iemand in uw plaats sturen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen