Free

Webinar: Zorgeloos plannen van uw tijdelijke medewerkers

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Er zijn heel wat versoepelingen voor de evenementensector. Goed nieuws dus!

About this event

Maar hoe staat het met het inplannen van uw personeel voor de evenementen? Verloopt dit vlot en efficiënt? In deze webinar leggen wij u uit hoe u dit snel en zorgeloos voor mekaar krijgt!

De volgende maanden staan er heel wat events op de agenda en wordt er beroep gedaan op flexwerkers, tijdelijke werkkrachten, freelancers en studenten. Dat maakt het niet altijd eenvoudig om een efficiënt uurrooster in elkaar te steken. Daarnaast kost het plannen van uw personeel met Excel-sheets heel wat tijd. De nood voor een overzichtelijke, eenvoudige en effectieve planningstool is dus hoog.

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor personeelsplanning voor events en deze naar een hoger niveau willen tillen, door tijd te besparen en de communicatie met het personeel te vergemakkelijken.

Wat?

In deze webinar leggen we uit hoe u geen kostbare tijd verliest met uw personeelsplanning en hoe u uw personeelsadministratie kan vereenvoudigen. Wij tonen aan hoe u uw flexibel en tijdelijk personeel efficiënt kan managen vanuit één systeem en op een eenvoudige manier werknemers kan toewijzen aan verschillende roosters, teams en shiften.

Wanneer?

Donderdag 24 juni om 10:00

Q&A

Aan het einde van de sessie voorzien we tijd voor het beantwoorden van vragen.

Indien u graag een aangepaste of meer diepgaande sessie wenst, enkel voor uw medewerkers, dat kan ook! Contacteer ons dan via info@aurelium.be en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn!

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organizer AureliumEvent

Organizer of Webinar: Zorgeloos plannen van uw tijdelijke medewerkers

Save This Event

Event Saved