11,68 € – 79,83 €

Venster Acties en details

Vanaf 11,68 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabanthal

1 Brabantlaan

3001 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Reserveer je standplaats op de VVP Ontmoetingsdag 2021.

Over dit evenement

De VVP-ontmoetingsdag is al jaren een vast gegeven in Evangelisch Vlaanderen. Jaarlijks, op 11 november komen zo’n 1500 mensen (inclusief kinderen en jeugd) uit de verschillende VVP-gemeenten bij elkaar en samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten

De VVP-ontmoetingsdag is daarom een geweldig moment om het werk van uw organisatie onder de aandacht te brengen van de VVP-gemeenten en hun bezoekers. Je kan via deze weg tickets kopen om je standplek te reserveren of de andere promotiemogelijkheden bekijken.

Algemene info over de tickets van de stands.

Eén standplaats ticket geeft je recht op één standplaats met de volgende afmetingen: 2,70m x 2m = 5.4m². De standruimte mag u inkleden naar eigen wens. Er zijn ook tafels te huur. De kostprijs is €10 per tafel. Eén tafel per standplaats is voldoende. Je kan zelf geen standplaats of nummer opgeven. VVP kiest de indeling om lege plekken tegen te gaan.

Je kan een standplaats kopen met verkoop of zonder verkoop. Verkoop van dranken en alcohol is niet toegestaan. Als je als organisatie wenst te verkopen, en je wilt verschillende standplaatsen, dien je alle standplaatsen met verkoop te kopen, ook al zou je maar binnen één standplaats effectief verkopen.

Er is een verschil in prijs tussen organisaties die lid zijn van VVP en die geen lid zin. Je bent lid als je als organisatie officieel lid bent bij VVP. Het is niet voldoende om verbonden te zijn aan een VVP-gemeente. Dit maakt je organisatie geen lid van VVP.

Er wordt een kleine service kost aangerekend bij elk ticket. Dit gaat rechtstreeks naar Eventbrite voor de ticketservice.

Reglement: Lees hier het reglement voor standhouders vooraleer je tickets te bestellen. https://www.vvp.be/ontmoetingsdag/reglement/

Je dient je ticket via de Eventbrite-app of op papier te tonen bij aankomst op de Ontmoetingsdag.

----------------------

Promotiemogelijkheid: Je kan een filmpje insturen van je organisatie. Dit wordt minstens 5 keer vertoond tijdens de vrije momenten. Vereisten: Maximaal 30 sec, gefilmd in HD-kwaliteit, in mp4-formaat. Gelieve dit in te sturen voor 30 september 2019 naar stands@vvp.be. Je vindt dit terug bij de tickets.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabanthal

1 Brabantlaan

3001 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Verbond van Vlaamse Pinkstergemeenten

Organisator van VVP Ontmoetingsdag - Stands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen