VOLZET - Introductie 'Verbindend Communiceren met kinderen en jongeren'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld

28E Klein-Heidestraat

3370 Neervelp

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Avondreeks van vijf avonden en één terugkomavond over verbindend communiceren met kinderen en jongeren

Over dit evenement

Deze avondreeks is uitverkocht. Heb je interesse om ze ook te volgen? Stuur me dan een mailtje: annelies.somers@gmail.com. Ik bekijk of ik een nieuwe reeks kan organiseren. Je wordt hiervan dan als eerste op de hoogte gehouden. Ook bij vrijgekomen plekjes krijg je voorrang.

Zijn deze situaties herkenbaar voor jou?

  • Je hoort jezelf wel eens roepen op je kinderen
  • Je dreigt met een straf om iets gedaan te krijgen, omdat je geen andere uitweg ziet
  • Je komt in een machtsstrijd terecht omdat je kind iets anders wil dan jijzelf
  • Je zet je kind in een time-out en dit lijkt geen enkel effect te hebben
  • Op sommige dagen lijken er alleen maar ruzies of discussies te zijn

Zou je het liever anders aanpakken? Wil je minder vanuit een impuls reageren? Wil je graag meer verbinding met je kind(eren) maken?

Dan is deze introductietraining iets voor jou. Op vijf avonden en één terugkomavond neem ik je mee in het gedachtegoed van de Verbindende Communicatie, toegepast op relaties met kinderen en jongeren. We staan samen stil bij de bouwstenen van het gedachtegoed: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. We vertrekken vanuit eigen voorbeelden en gaan echt oefenen.

Ik heb zelf als mama ervaren hoe krachtig Verbindende Communicatie kan zijn in het omgaan met mijn eigen dochters. De bovenstaande situaties zijn ook voor mij herkenbaar. Dankzij Verbindende Communicatie heb ik ervaren hoe het ook anders kan. Dat ik zorg kan dragen voor de behoeften van mijn kind, zonder mijn eigen behoeften uit het oog te verliezen. Dat duidelijke grenzen stellen en verbindend opvoeden wel degelijk kunnen samengaan.

Prijs? De prijs bedraagt 197 euro per persoon (incl. BTW). Kom je als koppel? Dan betaal je 347 euro voor twee personen (incl. BTW). Minimum aantal deelnemers: 8, maximum aantal deelnemers: 12. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Praktisch? De training gaat door op vijf woensdagavonden in De Broeikas (Neervelp): 16/10, 23/10, 6/11, 27/11 en 04/12/2019. Er is één terugkomavond voorzien op 22/01/2020. Onthaal vanaf 19u, start training om 19u30 tot 22u.

Parkeerverzoek De Broeikas

Parkeren graag op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg.De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. We zijn er ons van bewust dat onze activiteiten een impact hebben op dat rustige aspect. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je.

Datum en tijd

Locatie

De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld

28E Klein-Heidestraat

3370 Neervelp

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen